![]() |
Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st (/Temat-Zarabianie-na-motywatorach-przez-skracanie-linkow-przez-Adf-ly-i-Sh-st-129322) |
RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Criss323 - 21-02-2016 20:28 A może są jakieś mniej znane skracacze, które lepiej by zliczały i mniej pilnowały np. ip czy coś. Może warto by spróbować dodać na strone coś takiego, żeby samemu dodawać linki. Może to chodzi o to, że są generowane przez stronę i może IP hostingu się za często powtarza albo coś. Może jest tutaj ktoś kto zajmuje się skracaniem. Z innych źródeł też są takie problemy? RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - devilll - 21-02-2016 20:56 Dałem swój normalny link innemu userowi i zliczyło natychmiast. Także chyba błąd jest po stronie tego automatu i nie będzie tego zliczać, dopóki on będzie tworzył linki. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 21-02-2016 23:59 O dobrze wiedzieć, dziękuję za informację! ![]() Mam pewien plan jak to rozwiązać. Tymczasowo wyłączyłem generowanie linków i postaram się napisać update systemu. Także musicie czekać, aż zostanie wznowione generowanie linków no ale teraz już wszystko powinno "banglać" jak tylko uda mi się dobrze napisać ten skrypt ![]() Będę informował w temacie ![]() RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Yaaro - 22-02-2016 01:43 To czekamy z niecierpliwością ![]() Może rzeczywiście to wina automatu i dodawanie własnych linków dałoby rezultat. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 22-02-2016 02:21 MEGA UPDATE
Myślałem, że dłużej z tym będę się ciaćkał, bo sprawa była trudna do rozwiązania ale na szczęście udało się. • Co zostało zmienione? - Linki skracane z Twojego IP. Najprawdopodobniej problem leżał w automacie do generowania linków. Teraz po kliknięciu generowania linku tworzy się motywator i specjalne hashe zapobiegające oszustwom. Teraz trzeba kliknąć tylko w link i skopiować wygenerowany link oraz kliknąć zapisz. System sprawdzi poprawność, porówna hashe w bazie danych i jeśli wszystko jest poprawne doda link do motywatora. - Menu losowania linków jest teraz bardziej precyzyjne. Wcześniej zdarzało się, że wyświetlało, że nie ma już linków chociaż jeszcze jakieś w bazie były. Teraz działa to idealnie, nie ma możliwości o pomyłce. - Linki można generować co minutę, żeby jednak jakiś odstęp czasowy był i 5linków na dzień na 1 serwis. Zapobiegnie to różnym nadużyciom i spadku wartości reklamy. Nad całością także czuwa bardzo dobry skrypt. - Wiele nowych zabezpieczeń, żeby nikt nie oszukiwał, a każdy w systemie był równy. - Reset starych linków wygenerowanych przez automat. Nie musimy czekać aż wygasną, ręcznie je wyczyściłem. Od teraz każdy link w serwisie powinien być już dobry. Generujcie linki, zapraszajcie znajomych i nabijajcie punkty. Zobaczymy czy już wszystko będzie okej z tymi linkami ![]() RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - hektor1 - 22-02-2016 07:16 Jak uzbierać nowe punkty, skoro nie ma żadnych linków pod motywatorami? RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Czaq - 22-02-2016 08:17 Hektor serwis powstał wczoraj, admin musi po prostu zrobić porzadna reklamę serwisu bo jest potencjal ale brak reklamy. RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - Criss323 - 22-02-2016 08:27 @HajsMotywatory Musisz dodać kilka reklam ręcznie bo jak ktoś nie ma punktów to nie może dodać swojego linku bo nie ma linków do klikania. Chyba o to chodziło Hektor1 RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - hektor1 - 22-02-2016 08:54 (22-02-2016 08:27)Criss323 napisał(a): @HajsMotywatory O tak, właśnie o to mi się rozchodzi ![]() RE: Zarabianie na motywatorach przez skracanie linków przez Adf.ly i Sh.st - HajsMotywatory - 22-02-2016 09:52 Kilka linków wrzucone ![]() Pomagajcie też w reklamowaniu! ![]() |