Zarabiaj od 100 PLN na inwestowaniu, poświęcając tylko chwilę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315) +--- Wątek: Zarabiaj od 100 PLN na inwestowaniu, poświęcając tylko chwilę! (/Temat-Zarabiaj-od-100-PLN-na-inwestowaniu-poswiecajac-tylko-chwile-128503) |
RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - Verb22 - 15-03-2016 20:11 (15-03-2016 19:00)mamrocik napisał(a): Właśnie zakończyłem współprace w projekcie : Widzę że managerowie taplają się w coraz większym błocie absrudu RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - MaLiN - 16-03-2016 00:01 Dzięki za kolejne pozytywne opinie Niestety takie sytuacje jak u mamrocika są nieuniknione, bo każdy chce zarobić, a widocznie menadżerowie/analitycy również mają jakieś prowizje od klientów lub po prostu mają narzucone zatrzymanie klienta na dłużej. Swoją drogą, dlatego też podczas udziału w projekcie żadnych bonusów nasi inwestorzy nie biorą Kolejne osoby mogą nadal się zgłaszać! RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - Wixx - 19-03-2016 22:12 Sory, pomyłka :-) RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - MaLiN - 20-03-2016 12:10 (19-03-2016 22:12)Wixx napisał(a): link do gry, kliknięte 22;10 @[Wixx] Chyba pomyliłeś tematy Ogólnie to zapraszam kolejne osoby, chętne do udziału w projekcie RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - Kerak22 - 20-03-2016 18:24 10. Osoba przystępująca do projektu musi być pełnoletnia! (+18). Aby wypłacić środki od brokera wymagana jest weryfikacja dowodu osobistego oraz skanu rachunku za media w wersji elektronicznej. Upewnij się, że posiadasz wymagane dokumenty przed przystąpieniem do projektu. Powiedz mi co to jest "skan rachunku za media w wersji elektronicznej." bo wszystkie rachunki za prąd, wodę, gaz przychodzą na dane rodziców i tylko to mnie hamuje żeby dołączyć RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - Karimes - 20-03-2016 19:07 Wystarczy skan wyciągu bankowego RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - Kerak22 - 20-03-2016 20:03 Na pewno? serio? Jeśli tak to byłoby super. Czyli potwierdzenie jakiegoś przelewu również? RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - Karimes - 20-03-2016 20:14 Mi u każdego brokera wystarczał skan wyciągu bo mam taką samą sytuacje jak ty, że wszystkie rachunki przychodzą na rodziców. Potwierdzenie przelewu nie jest potrzebne RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - MaLiN - 20-03-2016 22:32 @[Kerak22] może być skan rachunku bankowego tak jak Karimes napisał. Często też przychodza niektórym osobom na emaile faktury/rachunki w pdfie za internet, abonamenty itp. i to również jest akceptowalne RE: Zainwestuj bez ryzyka, ucząc się - projekt dla inwestorów - Kerak22 - 20-03-2016 22:41 @[MLN] jak długo będziesz trwał jeszcze Twój projekt? |