Poradnik YSENSE (dawne CLIXSENSE) pierwsze kroki - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik YSENSE (dawne CLIXSENSE) pierwsze kroki (/Temat-YSENSE-dawne-CLIXSENSE-pierwsze-kroki-128112) |
RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - Zielarz019 - 07-04-2017 17:14 Ja osobiście polecam korzystanie ze Skrilla. Wypłata na konto bankowe kosztuje 5,5 euro... ale ja robię tak, że za zarobione $$ kupuję jakieś waluty premium w grach albo po prostu gry i je sprzedaję na polskim rynku - wychodzę na proficie. RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - vasili - 08-04-2017 23:14 tak btw to wbiłem z refka w wolnej chwili poklikam RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - Shejker - 10-04-2017 14:51 Inaczej, sprawa wygląda następująco - mam dobite 8dolarów do wypłaty, czy któryś z tych procesorów pozwala na wypłacenie tych dolarów bez jakiejś minimalnej stawki wypłacenia? RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - rejwus15 - 10-04-2017 14:52 Ja mam problem z tymi ankietami Cały czas mnie wywala kurcze, pecha jakiegoś może mam. Wypełniłem sobie ładnie profil tak, żeby przychodziło mi jak najwięcej ankiet i trzymam się cały czas tych zasad, ale mnie odrzuca. RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - Zawik - 17-04-2017 15:14 Chłopaki, jestem w Clixsense od pół roku i do tej pory nie dostałem żadnej ankiety. Ktoś wie o co chodzi? Niedawno od nowa zrobiłem surveys profile z nadzieją, że coś się poprawi. Jednak do tej pory żadnej ankiety nie miałem. Pomoże ktoś? RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - MrDyrektor - 17-04-2017 15:22 Mam to samo co kolega wyżej, do tego za wypełnianie ofert nie otrzymuję ClixCentów, a support pisze mi że moje urządzenie nie nadaje się do oferty (instalowanie aplikacji). Nie wiem jak to możliwe że ludzie tu robią grubą kasę jak to leci scam'em na kilometr. @edit: o przepraszam, po 5 minutach od napisania tego posta wpadła pierwsza ankieta za 0,85$ RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - mateusz2045 - 17-04-2017 17:00 W profilu trzeba podawać swój prawdziwy wiek i miejsce zamieszkania (adres) orz tel? RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - Fox90 - 17-04-2017 17:17 (17-04-2017 15:22)MrDyrektor napisał(a): Mam to samo co kolega wyżej, do tego za wypełnianie ofert nie otrzymuję ClixCentów, a support pisze mi że moje urządzenie nie nadaje się do oferty (instalowanie aplikacji). Nie wiem jak to możliwe że ludzie tu robią grubą kasę jak to leci scam'em na kilometr.Scamem na kilometr to wali Twój profil, przestaje już subskrybować większość wątków na tym forum, a ten będzie kolejny. Głupota, niewiedza, ignorancja i hejt pojawia się praktycznie w każdym temacie, bo skoro ja nie potrafię to znaczy, że to jest głupie i ściema... RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - mateusz2045 - 17-04-2017 17:30 Ja mam taki problem, kiedyś miałem konto na clixsense i mi je zamknęli za brak aktywności, teraz nie mogę na nowym koncie dodać procesorów płatniczych bo piszę, że są przypisane do innego konta -.- RE: CLIXSENSE pierwsze kroki - smagi1709 - 29-04-2017 12:21 Zapisałem się (co prawda nie z refa, bo dopiero później go zauważyłem :/) Na razie ankiety też mi odrzuca, ale może kiedyś |