![]() |
Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji (/Temat-Projekt-Zarabiam-Czyli-Panda-w-akcji-127085) |
RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - mahuzz - 30-04-2016 20:14 Ja tego nie rozumiem, jak człowiek może być taką motywacją do drugiego człowieka. Dzięki Vasaki ![]() ![]() RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 01-05-2016 01:36 (30-04-2016 20:14)mahuzz napisał(a): Ja tego nie rozumiem, jak człowiek może być taką motywacją do drugiego człowieka. Dzięki Vasaki Nie łapię sensu tej wiadomości ale OK ![]() Miałem dzisiaj nie wrzucać nic bo ostatnio dużo ode mnie idzie, nie mniej jednak musiałem się pochwalić i podzielić jednocześnie osiągnięciem małego progu ![]() Dodatkowo mam fajny pomysł ![]() Ale o nim zaraz bo dużo teraz będzie pracy ^^ Dobra pierwszy sukcesik to ponad 40.000 zaindexowanych adresów ![]() ![]() Drugi to ilość wejść przez wyszukiwarki na stronę ![]() ![]() To tak jedynie na dodatek ^^ Zaraz będzie poniżej 500.000 ^^ ![]() A teraz z przyjemnością pragnę ogłosić, że wkrótce zostanie reaktywowany serwis wymiany ruchu w całości dostosowany do Polski ![]() Postaram się by był wspierany i akceptowany przez takie serwisy jak 3ziko czy sejfik (PTP) itp. Miejmy nadzieję, że wszystko się ładnie zgra i użytkownicy będą mieli dostęp do dodatkowego miejsca promowania swoich linków/stron itp. Dodatkowo chciał bym podziękować pewnemu userowi, który użyczył domeny pod serwis ^^ Chyba lepszej nie można było dobrać ^^ Więc oficjalnie... OGŁASZAM ROZPOCZĘCIE PRACY NAD SERWISEM AUTOSURF.PL ! ![]() A jako bonusik do downloadu leci skracacz "protectmylinks" ProtectMyLinks Shortener A właśnie bo bym był zapomniał ^^ Z tego co widzę w dziennikach to każdy ma jakiś konkretny cel więc i ja sobie ustaliłem ![]() Jako, że wszystkie pieniądze które udaje mi się zarobić odkładam na mieszkanie to wszystkie fundusze z tego projektu chcę przeznaczyć na kupno jakiegoś samochodu ^^ W momencie osiągnięcia celu tj. 45zł dziennie bd kontynuował do zebrania kwoty hmmm... niech będzie celem 3,000 zł ^^. Oczywiście jeżeli Rafał się zgodzi (stawiam, że nie będzie miał zastrzeżeń ^^) RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - ktostujest - 01-05-2016 06:27 Powodzenia ![]() To zostaje nam tylko czekac na serwis ![]() RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Kryminalista - 01-05-2016 07:21 Powodzenia vasaki ![]() Mam małe pytanie mam strone pod subsms w marcu miałem około 1,2k wejść a w tym miesiącu 1000 w oferte. Czy to może być wina filtra,czy po prostu wina że ludzie nie wchodzili na moją stronke ? RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 01-05-2016 07:24 site:twoj link wpisz w google Jeżeli masz wyniki pokazane i widzisz swoja strone to wszystko jest ok RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - zbyszeq - 01-05-2016 14:34 @[vasaki] ja to czekam pod ten theme pod filmu mistrzu ;> RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 01-05-2016 16:05 Mój miszczu już się robi! ![]() ( @[zbyszeq] napisz mi jak zdrowie bo się martwię ^^) ![]() Link do pobrania: TUTAJ A tutaj narzędzie które polecam ^^ Automatycznie tworzy zarąbistą sieć (mega zaplecze) automatycznie w kilka minut ![]() Filmiki na youtube itp. pozycjonuje w chwile ^^ ![]() RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - radek0389 - 02-05-2016 14:53 (27-04-2016 19:03)vasaki napisał(a): Polecam ci jednocześnie 2 stronyPytanie głupie/nie głupie ![]() RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Vasaki - 02-05-2016 15:23 Serpify to typowa wymiana z przekierowaniem. Np. surfujesz 4 strony i w zamian za to masz jedno wejscie na twoja strone przez jakas wyszukiwarke pod jakas frazą. A lincoder to tak naprawde duzy portal ktory daje mozliwosc (z czego ja korzystam) umieszczania backlinkow w swoich katalogach ![]() Ale mozna wymienic na ruch, na like suby share czy inne RE: ▪▪▪▪ ☢ ►►►► ✎ Projekt "Zarabiam" - Czyli Panda w akcji ✎ ◄◄◄◄ ☢ ▪▪▪▪ - Mikey - 02-05-2016 17:43 @[vasaki] używasz tego softu ? http://magicsubmitter.com/ |