![]() |
Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony.. (/Temat-Dziewczyna-mnie-rzucila-bo-jestem-biedny-teraz-zarobie-miliony-123824) |
RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - toonwie - 26-02-2016 23:32 Tym MPA działa jeszcze muszę zacząć oglądać reklamy ![]() RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 28-02-2016 22:29 Będzie restart, więc nie ma sensu teraz ogladać reklam ![]() jutro zrobie update, w weekend byłem na snowboardzie i nie miałem kiedy:/ RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - Bajcepz - 28-02-2016 22:37 No, no dziennik całkiem całkiem, powodzenia życzę ![]() RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 29-02-2016 00:07 dzięki ![]() ![]() RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z MPA (Mypayingads) and more - kernst - 29-02-2016 13:48 Podsumowanie dzień 109.
https://mytrendingads.com/ref/1344 Zainwestowane: +89$ (ogółem 89 $) Przekazane poleconym +74$ (ogółem 74$) Zarobione: +129,6 $ (ogółem 129,6 $) Wypłacone: +10,09 $ (ogółem 10,09 $) dołącz do mnie a otrzymasz 100% refback ![]() tak wygląda mój panel: ![]() www.caribbeanbridge.com: Zainwestowane: +0$ (ogółem 150$ voucher + 60$ wirtualne biuro/rok) Zarobione: +5$ (ogółem 106$) Wypłacone: +0$ Dorzucam 10% oferta limitowana, ponadto każdy aktywny partner otrzyma materiały, własną stronę do promocji w 2 językach ang i polskim, Landing Page i kilka innych ![]() www.beonpush.com: Zainwestowane: +0$ (ogółem 20$ ) Zarobione: +0,99 $ (ogółem 56,31 $) Wypłacone: +0$ (ogółem 31,54$ ) W programie z dnia na dzień w mojej strukturze przybywa co raz więcej inwestycji, jest on o tyle fajny że nie trzeba nic klikać ani oglądać ![]() ![]() www.recyclix.com Zainwestowane: +0 Euro (ogółem 65 Euro) Zarobione: + 5,2 E (ogółem 25,89 E) Wypłacone: +0 $ (ogółem 0 $) Moje aktywa ![]() www.avabitcoin.com Zarabiaj na BTC od 3,6% dziennie (0,15% /H) Zarobione + 35$ Wypłaty: Mytrendings Ads i Adspaypro ![]() Avabtc zaległa niepodliczona ![]() Ogółem dziś wypłaciłem: + 61,7 $ Ogółem dziś zainwestowałem: + 89 $ Reasumując na dzień 29.02.2016 w sumie otrzymałem: 150 funtów 727,74 dolary 3 148 złotych Wydatek ogólny to: 560,99$ i 65 Euro Bilans: +150 funtów + 166,75 dolarów +3 148 złote - 65 Euro Pozostało do zdobycia xxxx / 500 000zł Tutaj daje darmowe $$ oraz konkursy
http://zarabiam.com/Temat-Zgarnij-darmowe-MxRevshare-i-Trafficgoals-100-Refback-KONKURS-127809 Jeżeli chcesz się ze mną skontaktować lub potrzebujesz pomocy napisz do mnie na Wowapp i zgarnij dodatkowe $ za korzystanie z darmowej apki. Link do aplikacji www.wowapp.com Jestem tutaj dostępny 24h/dobę. Strona do zdobywania realnych poleconych www.udimi.com Strona do pozycjonowania i zarabiania www.promopager.com Moje kraniki BTC www.farmsatoshi.com bardzo przyjemny ![]() www.ePay.com mieszanka kranów ostatnio dosyć popularne ![]() www.bitsforclicks.com Tutaj zarabiamy BTC za ogladanie reklam, te same reklamy można obejrzeć co 24h, wartość nagrody widnieje obok linku RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 09-03-2016 21:20 Podsumowanie dzień 118. https://mytrendingads.com/ref/1344 Zainwestowane: +0$ (ogółem 89 $) Przekazane poleconym +0$ (ogółem 74$) Zarobione: +120,74 $ (ogółem 250,34 $) Wypłacone: +51,78 $ (ogółem 61,87 $) dołącz do mnie a otrzymasz 100% refback ![]() tak wygląda mój panel: ![]() RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - Krechaman - 09-03-2016 21:41 Jak się trzymają programy, w których inwestujesz? Warto wejść we wszystkie? RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 09-03-2016 22:11 Jeżeli chodzi o Mytrendingads i Traffichubb to świeże programy cieszące się zadowoleniem na wielu forach także i moim. Caribbean Bridge wydaje się być porządne ale mają zbyt wysoki próg wejścia no i miała być teraz wycieczka dla polskiej ekipy zobaczymy czy ją zrealizują ![]() Adspaypro nie inwestowałbym, mały % dzienny to dobrze, ale admin jest mało poważny, takie mam wrażenie i sporo detali nie działa jak powinno. (na poziomie silver powinienem miec 2,2% dziennie a nie 1,3%..) Recyclix jestem zadowolony jak najbardziej. Beonpush działa długo płaci, ale jak długo jeszcze ciężko mi powiedzieć. To jeszcze dobrze się zapowiada i prawdopodobnie wrzuce tutaj kolejne 100$ https://www.trafficwavesurfing.com/ref/1015 Pamiętaj, że to tylko moje spostrzeżenia a każda inwestycja to ryzyko RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - Krechaman - 09-03-2016 22:24 Tak, tak, wiem jak to jest z tymi programami ![]() RE: Wszystko i nic, czyli próba osiągnięcia zysku w sieci z Mytrendingads i Traffichubb - kernst - 09-03-2016 22:33 ok, skoro znasz ryzyko to w porządku ![]() Co do Traffica i MTA w obu daje refbacki więc jak podejmiesz się w czymś to zapraszam do współpracy. Na moją pomoc zawsze można liczyć, no chyba że mnie dziewczyna odgoni wałkiem od lapka ![]() |