Dziennik - Forex - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik - Forex (/Temat-Dziennik-Forex-122827) |
RE: Dziennik - Forex - B_Y_K_U - 12-12-2015 03:43 mamrocik nic nie grałeś w czwartek i piątek? RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 12-12-2015 14:09 Odpowiadając na pytanka więc : Chyba skuszę się na konto real od nowego roku, bo takie wyniki to miód na oczy . Czwartek nic, Piątek jedna pozycja na plus . Szkoda, że nie mam androida w komórce . Gram tylko gdy jestem w domu... Pozycji byłoby dużo więcej i byłyby większy wynik . Piątkowe zagranie : co ciekawe pozycja zamknęła się z zyskiem już po pięciu minutach . Także jestem 2858,62 zł na plus Edit : @[Serkownik] Dzięki , ale to zasługa autora poradnika Ja tylko gram zgodnie z instrukcjami RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 14-12-2015 15:54 Poniedziałeczek wita. Na razie 2 szybkie pozycje, zamknęły się chwilę po otwarciu . plus i minus Więc spadamy lekko na poziom 2551,90 zł na plus . Pewnie dziś coś jeszcze będzie... RE: Dziennik - Forex - snake1415 - 14-12-2015 16:34 Na jakiej dźwigni aktualnie grasz ? RE: Dziennik - Forex - modern - 15-12-2015 14:54 haha ten poradnik to chwalony na każdej stronie jest szkoda że nie na real. RE: Dziennik - Forex - B_Y_K_U - 15-12-2015 17:29 (15-12-2015 14:54)modern napisał(a): haha ten poradnik to chwalony na każdej stronie jestCo masz na myśli, że nie na real??? O to, że gra na demo? @edit: mamrocik pograłeś coś? Wciągnął mnie ten dziennik RE: Dziennik - Forex - modern - 15-12-2015 19:06 tak byku on gra na demo. ja tylko czekam na pierwszy wpis po dniu na real, oczywiscie zycze powodzenia w tradingu ale poradnik odrazu do kosza poleci ;p RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 15-12-2015 20:36 Dźwignia 1:100 . grałem grałem i trochę przegrałem . wczorajsze zagranie : dziś niestety dopiero wróciłem do domku... i nima pozycji Na weekend ogarnę może aplikację na telefon, bo tyle pozycji co mi przepada to wielka szkoda . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie wiem czy czytaliście poprzednie posty chłopaczki i dziewczyny ( pewnie nie ) , ale jest to przedstawienie skuteczności poradnika. Dziennik prowadzę bez ingerencji osób trzecich. Mam na myśli to,że każde zagranie jest pokazane, niezależnie od minusa . ( Powtórzę się ) nie jest to kwoka znosząca złote jajeczka , lecz możliwość dorobienia sobie 2 . Stwierdzenie, że poradnik pójdzie do kosza jest przesadzone, ponieważ wiem, że Ci którzy kupili poradnik odnoszą już pomału małe zwycięstwa . Stan konta 11539,83 zł . Czyli 1539,83 na plus . RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 16-12-2015 17:33 Środa szybko zleciała, 2 pozycje wpadły ( może będzie jeszcze jedna ) plus i minus Jeszcze jestem na plus . ojoj 1466,85zł na plus . --------------------------------------------------------------------- edit: Także tego Zachciało mi się grać wieczorkiem . Ogólnie 258,32 zł na plus Jutro lub pojutrze dam screena . RE: Dziennik - Forex - mamrocik - 17-12-2015 20:22 Dziś udany dzień i wypływamy na powierzchnię . screen z wczorajszej porażki i dzisiejszych zagrań. Także tego 1078,65 zł na plus |