![]() |
Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI (/Temat-Pyczarka-je-talarka-Czyli-zarabiamy-w-mobilnym-CPA-PPI-121286) |
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Noozer - 15-12-2015 16:23 W jaki sposób dostałeś tak szybko wypłatę ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 16-12-2015 00:05 ![]() Niestety, dzisiaj więcej nie będzie. Jutro kolokwia, semestr się kończy, wypadałoby się pouczyć, a że zarabiam głównie wieczorami do późnych godzin, a reszte dnia mam zajęte, to został mi czas tylko teraz. Bardzo dużo kasy mi ucieka przez studia, na szczęście zostały mi tylko 3 semestry, praca do napisania i koniec. Jutro do tego przychodzi nowy laptop za hajsy z neta, także też pewnie będzie tylko minimalne ustalone $10. Trzeba się nacieszyć ![]() @[Noozer] Mam Net7 wypłaty, dostaję przelew co tydzień. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 18-12-2015 09:23 ![]() To zarobki z wczoraj. Jak pisałem wcześniej przyszedł mi nowy laptop, to trzeba było go przetestować. Dlatego $20 żeby 2x dniówki odrobić. Teraz zarabiamy już pełną parą. Niech moc będzie z wami! RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pitek236 - 18-12-2015 09:52 @[Pyczarka] Pochwalisz się jaki laptop zakupiłeś? ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 18-12-2015 10:23 @[Pitek236] Acer Aspire e15 AMD A8-7100 AMD R7 M265 2GB 8GB Ramu Całe życie z nVidia, to czas postawić na AMD i zobaczyć jak się spisuje. Narazie jest bosko i nowe gierki odpala na średnich/wysokich płynnie ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Zarobiony_Koles - 18-12-2015 13:57 Powiedz jak ci się będzie później sprawował, sam mam kompa amd w 50 procentach, a laptop by również się przydał do odmiany. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 19-12-2015 09:50 ![]() Oto wczorajszy zarobek, a to jeszcze kasa po tym jak poszedłem spać: ![]() Jest dobrze, Admin dał pełno appek za $1 na kilka godzin i EPC poleciało ostro w górę. Święta zresztą są, przerwa świąteczna to teraz zarobki będą duże z racji tego że każdy będzie miał wolne i będzie siedział przed telefonem. Liczę na dniówki na ponad $20+ Dzisiaj zarobków nie będzie, gdyż nie ma mnie w domu. @[Zarobiony_Koles] póki co przechodzę Skyrima, w końcu w normalnej jakości. Wszystko śmiga pięknie na wysokich detalach w natywnej rozdzielczości + jakieś 70 modów. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 20-12-2015 23:42 ![]() No i wracamy do zarobków. Dzisiaj ładnie wpadało, EPC stoi wysoko. Pewnie przez pare godzin wpadnie jeszcze +/- $5, lecz nie będę miał potem do tego dostęp by zrobić zdjęcie. Doszła również wypłata za poprzedni tydzień. ![]() Jutro powinna być też faktura na ten tydzień ![]() Byłem również dzisiaj na nowych Gwiezdnych Wojnach. Polecam wszystkim, naprawdę! Jako zagorzały fan uniwersum SW, bardzo mi się podobało. Warto wybrać się do kina. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Make it - 20-12-2015 23:56 Tygodniówki w ogmobi ujdzie dogadać z takimi kwotami ? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Dante_/ - 21-12-2015 00:15 (20-12-2015 23:56)Make it napisał(a): Tygodniówki w ogmobi ujdzie dogadać z takimi kwotami ? Raczej się da, jeżeli Pyczarka ma ![]() |