Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] (/Temat-Jak-zarobilem-pierwsze-3-tysiace-na-sub-premium-sms-Aktualizacja-domena-hosting-120374) |
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Pasquallo - 04-09-2015 09:25 cały czas tu czytam o tym, że trzeba mieć konta z grupami... Powiedzcie prosze, to chodzi, żeby mieć własne grupy czy dołączyć i spam.... RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Krissu - 04-09-2015 09:27 (04-09-2015 09:25)Pasquallo napisał(a): cały czas tu czytam o tym, że trzeba mieć konta z grupami... Powiedzcie prosze, to chodzi, żeby mieć własne grupy czy dołączyć i spam.... Zdaje się, że - grupy i spam RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - count765 - 04-09-2015 09:35 (04-09-2015 09:25)Pasquallo napisał(a): cały czas tu czytam o tym, że trzeba mieć konta z grupami... Powiedzcie prosze, to chodzi, żeby mieć własne grupy czy dołączyć i spam.... Nie no, nie własne, dołączyć wystarczy Lata byś musiał pracować, żeby tyle własnych grup z tyloma ludźmi porobić. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Pasquallo - 04-09-2015 09:42 ja Wam konkurencji nie zamierzam robić tylko mnie zastanawiało właśnie wiadomka, że lepiej chyba własne grupy, ale 30 własnych grup to dużo RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Pyczarka - 04-09-2015 10:00 Tyle się ludzi na to rzuciło, że wszędzie widać teraz te "super nisze" z wiadomości. Tylko FB będzie teraz bardziej restrykcyjne. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Raster96 - 04-09-2015 10:51 Na początek postanowiłem sprawdzić jak sprawdza się ta gotowa nisza i muszę powiedzieć, że zainteresowanie jest bardzo wysokie, wkleiłem link na kilka fanpage, poszedłem zapalić, a jak wróciłem, to było ponad 40 UV. Sprawdzę jeszcze czy można coś na tym zarobić i myślę nad własną niszą. Już to pisałem, ale napiszę to jeszcze raz - ogroooomny plus dla autora tematu. Hehe, wpadł pierwszy lead za 1.77 PLN, z zagranicy, szkoda tylko, że za darmową ofertę. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Raster96 - 04-09-2015 13:07 (02-09-2015 16:27)szyweg napisał(a): @[kukiz87] PomógłbyW pliku index podmieniłem linijki na player z FireSuba, wygląda to tak: <iframe src="http://megamovie.pl/blablablabla" style="width:100%;height:500px;border:0"></iframe> Player działa, więc muszę podmienić też tą linijkę w video.html czy nie będzie to konieczne? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 04-09-2015 13:14 @up Jak działa to nie musisz. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - draksone - 04-09-2015 14:12 Też wam non stop wyskakuje weryfikacja telefonem ?? Do każdego konta po 3 razy.... Jakbym codziennie telefon miał zmieniać -.- RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Raster96 - 04-09-2015 14:31 Ja dopiero skończyłem katować pierwsze, nowo założone konto. Wytrzymało ok. 3h, oczywiście robiłem przerwy, jak pojawiał się komunikat, że zbyt często dodaje komentarze. Pod koniec za bardzo zaszarżowałem i w końcu padło. Jak masz problemy z weryfikacją, to polecam: http://zarabiam.com/Temat-Szybka-weryfikacja-FB-YT-bez-starterow-115781 450 UV - 5 leadów. Nie jest źle, teraz lekko edytowałem treść "newsa" i zobaczymy co z tego będzie. Ogólnie już jestem bardzo zadowolony, bo zwykły spam na FB mnie już bardzo znudził, spamowałem i spamowałem, wpadało po kilka wejść... |