Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek (/Temat-Dziennik-Triblera-Snapchat-jako-idealny-zarobek-116911) |
RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - v3XeR - 14-07-2015 21:16 Mam pytanie - da się zrobić by automatycznie akceptować znajomych? RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 14-07-2015 22:11 @[v3XeR] Nie mam podstaw by ci pomóc Przepraszam bracie RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - count765 - 14-07-2015 22:20 Szczerze mówiąc podsunąłeś mi pewien fajny pomysł Ale nie martw się, nie zamierzam Cię wygryzać i robić konkurencji, polega na czymś zupełnie innym Obserwuję RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Rakim69.rg - 15-07-2015 10:21 Gratuluję pomysłu! Sam na początku istnienia (początek popularności snapa w PL) mierzylem w tym kierunku zarobku bo pole do popisu było i napewno nie było wykorzystywane przez nikogo na początku wiec wydawało mi się to świetnym sposobem lecz plany nie do końca były odzwierciedlenie w rzeczywistości kilka dni robienia podłoża (znajomi, gadka szmatka itd) i marne zyski wiec zrezygnowałem :/ Ale Tobie życzę powodzenia i zysków ponad wyznaczony cel! - Oczyście obserwuje, milo czytać o czym co sami chcieliśmy robić :3 RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - RemoverPL - 15-07-2015 10:23 Jak tam idzie? RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Rape - 15-07-2015 10:51 Czekamy na aktualizacje, świetnie się czyta dziennik kogoś, kto tryska kreatywnością 2 RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Pasza dla konia - 16-07-2015 00:01 Świetne wyniki, nie sądziłem że można tyle na srapchat wyciągnąć. Sam właśnie próbuje, lecz z miernym skutkiem W sumie to dodałem tylko 300 znajomych i jedno zdjęcie, więc co ja tam mogę wiedzieć RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Pyczarka - 16-07-2015 01:19 Ja mam ~800 i 0 zarobków Albo typowe linkowanie na snapach nie działa, albo streamy nie konwertują na smartphonach :o Czekamy na aktualizację RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - misterzelek - 16-07-2015 13:03 @Pyczarka tak samo Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - damianus627 - 16-07-2015 15:00 Ja miałem leada przy ~50 wyświetleniach. |