Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. (/Temat-Sprzedaz-zakonczona-do-usuniecia-114095)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - szyweg - 02-07-2015 21:43

@[zjadamkredki]
[Obrazek: 42593261611252469211.jpg]
facepalm impreza

RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - zjadamkredki - 02-07-2015 21:45

Tak tylko, że nikt z moich kupujących (aż 2) nie zdradził mojej niszy Tongue

Btw. wy z tej strony chcecie mistrzowie.org zrobić czy jak ? Ostatnio tak zauważyłem, że każdy próbuje pocisnąć po drugim Tongue

RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - Branzolek - 02-07-2015 21:46

Sprzedaż zakończona.

RE: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - selfie - 02-07-2015 21:48

Tak nagle? Jerk

RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - szyweg - 02-07-2015 21:49

E wydaje Ci się. Koniec Exclamation !
btw. melkao nie zachował się w porządku.

RE: [NISZA] Sub-sms+poradnik! WARTO! - melkao - 02-07-2015 21:49

Nie mistrzowie...

Tylko to jest gruba przesada, jak otwarłem poradnik to byłem w szoku wszystkie informacje w nim zawarte razem ze skryptem dodającym do grup są na forum za free, nie znalazłem tam żadnych informacji o których by na tym forum niepisało pełno osób w różnych działach...

Poczmail moim zdaniem się skompromitował, zebrane w kupe darmowe informacje z forum są sprzedawane na tym samym forum za 200zl?

Rozumiem 30-40zl tak..ale nie 200...

Nikt sie nie chwalił zarobkami bo nikomu się pewnie nie chciało robic kont, pisać w grupach "Dodaj znajomych" etc

Bo trzeba by było zrobić kilka kont po 4-5 tys znajomych żeby ta grupa miała z 20k członków żeby cokolwiek zarobić i żeby kasa się zwróciła...

Takich tutorów tutaj nie powinno być jak Poczmail

RE: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - szyweg - 02-07-2015 21:56

@up ale przeczytaj dokładnie recenzję @[poczmail]. Wydaję mi się, że napisał jasno.

(19-05-2015 17:59)poczmail napisał(a):  Poradnik opisany w sposób treściwy, choć chwilami nie najzgrabniejszym językiem, to myślę, że nikt nie powinien mieć problemów ze zrozumieniem sedna metody. Sposób autora opiera się tylko i wyłączenia na Facebooku i uprzedzam, że do osiągnięcia pierwszych zysków musi minąć odpowiedni okres czasu (krótszy – dłuższy? Zależy od naszych nakładów pracy). Mimo to zyski wydają się być zadowalające, co poniekąd potwierdzają screeny z zarobkami autora – poradnik z pewnością wart zainteresowania, choć zaawansowani użytkownicy bądź też fejsbukowi wyjadacze pewnie mieli do czynienia z tą, bądź zbliżoną formą ‘kolekcjonowania’ leadów. Ponadto warta zaznaczenia jest czasochłonność poradnika – zarabiamy tylko wtedy, gdy aktywnie pracujemy, nie ma mowy o budowie po jakimś czasie tzw. autopilota. Osobom, które dysponują dużym zapleczem w postaci kont, fanpage, czy grup będzie o wiele łatwiej rozpocząć generować zyski, tych startujących od zera wiadomo, czeka większy wysiłek, bądź też nakład pieniężny na zbudowanie takowych zasobów.

RE: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - fusek - 02-07-2015 21:58

Melka jestes mi dluzny za poradnik.

RE: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - melkao - 02-07-2015 22:02

Dajcie numery kont to wam wszystkim oddam

RE: Sprzedaż zakończona/do usunięcia. - fusek - 02-07-2015 22:05

(02-07-2015 22:02)melkao napisał(a):  Dajcie numery kont to wam wszystkim oddam
A paypal moze byc? Nawet jak poradnik jest gownoany to nie zdradza sie niszy przez szacunek do osob kotore go rowniez zakupily.

A autor tematu to niey miglanc. Wczezniej sprzedawal skrypt co oznacza znajomych w poscie na face. Teraz juz wiem ze to samo jest w strefie. Czemu takim walkami nikt sie nie interesuje, malo tego - tacy ludzie otrzymuja pozytywne recenzje tematow.