Co sądzicie o subach SMS? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Co sądzicie o subach SMS? (/Temat-Co-sadzicie-o-subach-SMS-109839) |
RE: Co sądzicie o subach SMS? - Obywatel - 06-07-2015 17:19 drynd3k, co się czepiasz subów? Iż ludzi oszukują? Jak ktoś wspomniał, albo ty pociupciasz, albo Ciebie wyciupciają. Jeżeli taki jesteś zbulwersowany oszustwami, jedź pod Belweder. Tam masz prawdziwych złodziei i oszustów. Idź pod kościół, kler też rżnie biednych, nie napiszę gdzie, bo to powszechnie wiadomo. Jak nazwiesz handlarzy na PayPal, którzy świadomie robią chargeback? To jest dla mnie większa ch*jnia, niż sub. Nauka kosztuje, głupota też. Pecunia non olet. RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lotheo - 06-07-2015 17:24 @[drynd3k] Przecież pracownicy banku, też mają czuć się oszustami, bo jakiś baran nie przeczytał regulaminu? Na to wygląda idąc Twoim tokiem rozumowania. W subach jest podobnie, bo jeśli jakiś baran nie przeczyta regulaminu, to jest dymany, niestety, bo takie jest życie. Gdyby nie istniały żadne kruczki/gwiazdki i małe literki, to 50% dzisiejszych instytucji by nie istniała. Każdy orze jak może. Cracovia z Wisłą walczy na noże RE: Co sądzicie o subach SMS? - drynd3k - 06-07-2015 17:40 Podsumowując, tak jak pisałem nigdy nie będe za naciągactwem i oszustwami, czy to jesli chodzi o rząd czy kosciol, czy o kredyty, nie ma to znaczenia. Hejtujcie dalej, zdania nie zmienię RE: Co sądzicie o subach SMS? - Obywatel - 06-07-2015 17:47 (06-07-2015 17:40)drynd3k napisał(a): Podsumowując, tak jak pisałem nigdy nie będe za naciągactwem i oszustwami, czy to jesli chodzi o rząd czy kosciol, czy o kredyty, nie ma to znaczenia. Hejtujcie dalej, zdania nie zmienię Nikt Cię nie hejtuje, ani tym bardziej nie namawia do zmiany decyzji. W PL mamy teoretycznie wolność wypowiedzi, więc każdy z owej wolności korzysta. Zwykła wymiana poglądów, bez sztachety. RE: Co sądzicie o subach SMS? - Lotheo - 06-07-2015 18:22 (06-07-2015 17:40)drynd3k napisał(a): Podsumowując, tak jak pisałem nigdy nie będe za naciągactwem i oszustwami, czy to jesli chodzi o rząd czy kosciol, czy o kredyty, nie ma to znaczenia. Hejtujcie dalej, zdania nie zmienię Jeśli wymianę poglądów traktujesz jako hejt, to gratuluję i mam dla Ciebie radę. Przestań korzystać z for publicznych, bo tam każdy ma prawo wypowiedzi. Demokracja na szczęście zapewnia nam pewne prawa. Więcej jest zwolenników subów, niż ludzi, którzy to potępiają, bo wiele osób utrzymuje siebie i swoje rodziny również zarobku w internecie. RE: Co sądzicie o subach SMS? - drynd3k - 06-07-2015 18:51 Nie potępiam ludzi zarabiających w internecie, w żadnym wypadku, nie ukrywam, że sam korzystam z możliwości jakie daje i narzekać nie mogę RE: Co sądzicie o subach SMS? - rejwus15 - 06-07-2015 19:14 Raz udało mi się na leadmore zarobić około 100zł, wypłaciłem i od tamtej pory nie mam z tym nic wspólnego, nigdy nie miałem do tego głowy, raz przyszła mi na myśl pewna nisza związana z cs'em, słaba, bo słaba, ale 100zł wyciągnąłem. Jestem do tego nastawiony dosyć neutralnie, jeżeli miałbym jakiś mega sposób jak najbardziej bym z niego korzystał, żeby "hajs się zgadzał", póki co nie mam pomysłu, żadnego poradnika i się w to nie bawię. To też sposób na zarobek, jak każdy inny, tylko troszeczkę "brutalny". RE: Co sądzicie o subach SMS? - drynd3k - 06-07-2015 19:38 Ja jednak zostane przy tym, że bogactwo zbudowane na czyimś nieszczęściu to nie bogactwo RE: Co sądzicie o subach SMS? - todek78 - 06-07-2015 20:11 drynd3k zgadzam się z Tobą. Chhciał bym zobaczyć reakcję tych którzy tak bronią subów, jak by poszli np do kina i przy wyjściu kazali im dopłacić 100 zł bo było na bilecie małym druczkiem napisane, albo na tabliczce przy kasie Powiem tylko tyle - dobro zawsze powraca i to z wielokrotną siłą. Dokładnie tak samo jest ze złem. Ja jestem katolikiem, chodzę do kościoła i się tego nie wstydzę. Zarabiam w Internecie i nigdy nikomu nie powiedziałem nieprawdy żeby tylko mieć korzyści z niego. Każdy mój ref wie o każdym najmniejszym ryzyku, co go czeka i wg. Inwestuje, pomagam nie moim poleconym i zarabiam uczciwie. Sumienie mam czyste i dobrze mi z tym. Jeśli komuś jest dobrze z tym, że ktoś nieświadomie wydał na niego pieniądze, bo nie jest oblatany w pewnych sprawach, to jego sprawa. Niech się cieszy z tego 'bogactwa'. Nigdy nie będę pracował jako konsultant w banku, jakiejkolwiek sieci komórkowej i podobnych firmach, bo świadome naciąganie ludzi na 'szczegółach' napisanych małym druczkiem nie jest zgodne z moim sumieniem. Każdy ma swoje sumienie. My tylko możemy mówić i uświadamiać, ze są inne ludzkie sposoby zarabiania bez żerowania na nieświadomości innych. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego wszystkim, którzy są przeciw takim metodom zarabiania, i tym bardziej tym, którzy własnie tak zarabiają. RE: Co sądzicie o subach SMS? - Goldes - 06-07-2015 20:26 Nie oceniajcie wszystkiego tak ogólnikowo ..... ok rozumiem jak ktoś promuje "darmowe" itp to ok sam tego nie lubię i zgłaszam jak zobaczę ale jeśli ktoś działa na real content to co mu macie do zarzucenia ? Bo po waszych wypowiedziach wnioskuję że takich też potepiacie. Mówicie o zarabiających na subach "oszuści" "naciągacze" "złodzieje" a podejrzewam że większość z was nie jest lepsza, zasysając kolejny piracki film grę program sami też kradniecie... Moim zdaniem by móc coś zarzucić komuś innemu samemu trzeba być "czystym", nie mówię że nie można wyrazić swojego zdania na ten temat ale nie zarzucajcie komuś że jest oszustem jak nie wiecie jak działa. |