![]() |
Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG (/Temat-Sprzetok-znowu-kombinuje-dalej-skraca-i-skraca-BLOG-107199) |
RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - dandun1 - 31-08-2015 15:57 Powodzenia RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 31-08-2015 21:47 Dzis bawilem sie z domena i wyrzuciłem ja z internetu w kosmos na 12 h .. ![]() ![]() ![]() 2 leady 3,5. Narazie spowolnie, poswiece czas na dopieszczenie serwisow i w tym tyg rusze z serwisem filmowym dopieszcze templete,seo i dodam pierwsze posty. RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 02-09-2015 18:53 --- RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 03-09-2015 15:11 Tak jak mowilem strona filmowa zrobiona , jestem bardzo zadowolony z efektu koncowego. Akurat moje bystre oko zauwazylo bug na stronie ktory drazni mnie jak drzazga w oku :| i cieple piwo połączone razem. Ale ze jako sprzetok sie nie przejmuje, jak rozwiarze problem i zaczne bez bledow budowac imperium dam znac. Najbardziej jestem zadowolony z mojego bocika ktory tnie serwis filmowy jak zyletka i buduje z niego nawet ladne posty,ktore ciesza moje oko i licze ze przyniesie mi to dodatkowy dochod. PZD RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 04-09-2015 13:23 --- RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 05-09-2015 20:46 --- RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 07-09-2015 17:09 --- RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - AlucyBlue - 07-09-2015 17:34 Z polskich: http://nogloszenia.trojmiasto.pl Ale jeśli chcesz tam robić to co myślę że chcesz, uważaj bo często usuwają ogłoszenia... ![]() RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 07-09-2015 19:09 Hej AlucyBlue , pozdrawiam znam strone bardzo dobrze ![]() Dzisiaj wzielo mnie na przemyslenia, kolega ktory pisze mi wyrazenia regularne na strony zapytal sie mnie czy nie mam wyrzutow moralnych ... ![]() ![]() PZD da ekipy hc jeszcze jeden lead i 50 kolejne do wyplaty. Hmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Sprzetok znowu kombinuje dalej skraca i skraca BLOG - sprzetok - 08-09-2015 19:27 --- |