Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. (/Temat-Dziennik-dwoch-zapalonych-do-pracy-przyjaciol-103718) |
RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 20:58 (13-01-2015 20:42)4funsecond napisał(a): Okej, rozumiem swój błąd i wszystkich przepraszam. Wiem ze wiele osób znało ten sposób, jednak jeśli typowy spamer zobaczy ze ktoś kto cieszy się z 20zl ma subach zarobił 200zl w innym serwisie to moim zdaniem oczywiste że zacznie spamić tym innym serwisem. Następnym razem albo podam nazwę serwisu albo po prostu nie będę tutaj o nim pisał. Del. RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - kociamber - 13-01-2015 21:04 Czemu konkurencję nazywasz gimbami? Myślisz że jak ktoś puści spam z reflinkami to zarobi? Chu... a nie zarobi, bo gameflow jest takie hamskie, że przy wypłacie sprawdza twoje wejścia w link i w większości przypadków im coś nie pasuje, że np ruch motywacyjny, niezgodne promowanie albo że z nieodpowiedniej strony wygenerowane wizyty. Jak Ci wypłacą to wstawiaj screena - wypłata będzie oznaczała że masz zaplecze do promowania albo niszę czyli unikalny sposób (legalny) promowania który przynosi dużą skuteczność. A potem liczą pieniążki które nie wypłacili "GIMBOM", bo głównie na tym trzepią hajsy. A no i ucinają leady jak szalone. Więc zarabianie w programie partnerskim z prowizją od rejestracji wcale nie jest takie proste i nie każdy przeciętny użytkownik komputera tam może zarabiać. A no i 4funsecond gratuluję 500 postów Bo właśnie stuknęło jeśli nie zauwazyłeś RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 13-01-2015 21:05 (13-01-2015 21:04)kociamber napisał(a): Czemu konkurencję nazywasz gimbami? Myślisz że jak ktoś puści spam z reflinkami to zarobi? Chu... a nie zarobi, bo gameflow jest takie hamskie, że przy wypłacie sprawdza twoje wejścia w link i w większości przypadków im coś nie pasuje, że np ruch motywacyjny, niezgodne promowanie albo że z nieodpowiedniej strony wygenerowane wizyty. Jak Ci wypłacą to wstawiaj screena - wypłata będzie oznaczała że masz zaplecze do promowania albo niszę czyli unikalny sposób (legalny) promowania który przynosi dużą skuteczność. Jak widać wszystko zaakceptowali, wiec chyba jest dobrze .. Konkurencje nazywam gimbami ponieważ myślę że w 80 procentach to gimby spamuja na każdej możliwej grupie. Myślałem że zaakceptują także spam fb, dlatego nie chciałem ujawnić nazwy. Dzięki za zauwazenie .. Wiecie czy oni sprawdzają czy rozliczalem się z US? Bo wymagają rachunku.. :/ RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 21:16 UP Edycji hehe RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - broofie - 13-01-2015 21:17 (13-01-2015 21:04)kociamber napisał(a): Czemu konkurencję nazywasz gimbami? Myślisz że jak ktoś puści spam z reflinkami to zarobi? Chu... a nie zarobi, bo gameflow jest takie hamskie, że przy wypłacie sprawdza twoje wejścia w link i w większości przypadków im coś nie pasuje, że np ruch motywacyjny, niezgodne promowanie albo że z nieodpowiedniej strony wygenerowane wizyty. Jak Ci wypłacą to wstawiaj screena - wypłata będzie oznaczała że masz zaplecze do promowania albo niszę czyli unikalny sposób (legalny) promowania który przynosi dużą skuteczność.Idealnie napisane. RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Rymu - 13-01-2015 21:39 (11-01-2015 17:59)4funsecond napisał(a): Jedenasty stycznia. Jaki powód zablokowania był? RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 21:40 (13-01-2015 21:05)4funsecond napisał(a): To ich wcale nie interesuje czy Ty się rozliczasz czy nie, bo to każdego sprawa i żaden serwis nie ma prawa Cię ścigać nawet gdybyś się nie rozliczył z tego dochodu. Wymagają rachunku bo mają taki wymóg i już. Serwisy z subami, też wymagają rachunku. RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 13-01-2015 21:49 Okej .. Bo nie podałem, myślałem ze moje sprawy z US będą ogarniali.. Powód bloka to ero, które próbowałem promować juz grube miesiące temu.. Ktoś mnie nie lubi :e RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - Voldir - 13-01-2015 21:52 Aczkolwiek nie wiem czy zgłaszają Cię do US że u nich zarabiasz bo na GF nie działałem to Ci nie powiem RE: Dziennik dwóch zapalonych do pracy przyjaciół. - 4funsecond - 13-01-2015 21:55 Spróbuję do nich napisać.. :/ |