RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 03-10-2014 18:48
Co do tagów to nie było do ciebie, a odnośnie zaliczenia leada to może nie miał kasy na telu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ZabaGamer - 03-10-2014 18:54
Kolejna osoba się zarejestrowała, która miała pieniądze na telefonie i mi nie zaliczyło :/ .
Kolega miał na pewno 50zł, bo mu zabrało i zresztą sam mi pokazywał
A jeszcze pytanie, o co chodzi z tym upływającym czasem po udanej subskrypcji ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 03-10-2014 18:55
Dzisiaj jest PIĄTEK dzień opóźnień czyli jeżeli mu rzeczywiście zabrało to Ci doliczy na pewno, nic nie ginie...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ZabaGamer - 03-10-2014 18:58
I przepraszam , za lekki spamik , ale już moje ostatnie dzisiaj pytanie , czy jak ktoś poda mi swój numer, a potem kod, który mu przyszedł na telefon i ja go wpiszę na stronie Subskrypcji , to jeśli ma on kasę na koncie to zaliczy mi leada ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - FireSlayder - 03-10-2014 19:57
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć krótko o co w tym chodzi i jak na tym zarabiać? Zarejestrowałem się, powstawiałem w różnych miejscach trochę linków do tego oglądania, konkurs ps4 itp i co teraz? Unikalnych wejść mam do tej pory 14, ale abym dostał kasę ktoś musi tylko podać swój nr? I co z tymi unikalnymi wejściami?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - seba274 - 03-10-2014 20:17
Jeśli ktoś poda swój numer z linku który ty podałeś i aktywuje kodem który do niego przyjdzie, i zostanie pobrane z jego konta telefonu określona suma pieniędzy to wtedy ty masz Leda czyli te 3.5zł
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dawo62 - 03-10-2014 22:32
Witam. Pytanko zielonego.
FireSubem zajmuję się od kilku dni. Rozmyślam nad jakimś darmowym hostingiem póki co (nie spodziewam się dużego ruchu na stronie). Powiedzcie mi: opłaca się wykorzystywać tą pustą ofertę? I czy będzie to ciężkie do zrealizowania dla początkującego.
PS Prosiłbym w ogóle o jakieś porady dot. pustych ofert
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 03-10-2014 22:40
Już lepiej zrobić coś na bloggerze i wykupić gdzieś domene
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Koja - 03-10-2014 22:48
(03-10-2014 22:32)dawo62 napisał(a): Witam. Pytanko zielonego.
FireSubem zajmuję się od kilku dni. Rozmyślam nad jakimś darmowym hostingiem póki co (nie spodziewam się dużego ruchu na stronie). Powiedzcie mi: opłaca się wykorzystywać tą pustą ofertę? I czy będzie to ciężkie do zrealizowania dla początkującego.
PS Prosiłbym w ogóle o jakieś porady dot. pustych ofert
Na start możesz wziąć hosting na hostinger + domene .tk. Wydaje mi się, że na start bez własnego wkładu pieniędzy to dobre rozwiązanie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dawo62 - 03-10-2014 22:48
Ale czy jest to opłacalne dla początkującego?
|