RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - mkbarr - 02-10-2014 23:37
Potrzebuję pomocy do firesuba. Wiem, że za nisze trzeba płacić, ale może ktoś mógłby podać przykłady jakiśch starych, przereklamowanych nieaktualnych nisz/leadów, które miały branie żebym miał jakiś punkt zaczepienia. Ja maksymalnie wytargałem 60 kliknięć wrzucając na fora i portale link do streama z meczu Miedź-Legia, którego nie było w TV, ale niestety nic nie wpadło:/ Ogólnie patrząc na wasze wyniki to mój poziom spamu jest żenujący, więc mam nadzieję, że pomożecie mi się poprawić i nie robić przypału innym )
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dmm11 - 03-10-2014 09:27
Szukam mentora.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 03-10-2014 11:31
Mówiliście, że Mobiltek w biurze jest tylko w piątek. Mamy piątek. Doliczycie leady z wtorku?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 03-10-2014 15:16
(03-10-2014 11:31)Twister92 napisał(a): Mówiliście, że Mobiltek w biurze jest tylko w piątek. Mamy piątek. Doliczycie leady z wtorku?
W dodatku taka ogromna firma i tylko jeden dzień w biurze? Dziwne to
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Panix - 03-10-2014 16:36
Jaki pp oferuje taki download?
http://download-file.pl/233/Lucy.Lektor.PL.DVDRip.XviD.avi
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ZabaGamer - 03-10-2014 18:17
Witam, mam już fake konto okolo 100 znajomych , sporo wejść Wyświetleń bo aż 180 , ale nadal nie mam żadnych leadów :/ . Co robię nie tak ? Dodam , że skracam linki w tiny.pl i wrzucam o różnej tematyce , najczęściej pobieranie pliku, co argumentuję oczywiście nagimi fotkami
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 03-10-2014 18:27
Polecam program samsung galaxy mi konwertował swojego czasu w około 3-4% na fb
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 03-10-2014 18:27
Może Ci FB blokuje linki a Ty o tym nawet nie wiesz
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 03-10-2014 18:29
(02-10-2014 23:37)mkbarr napisał(a): Potrzebuję pomocy do firesuba. Wiem, że za nisze trzeba płacić, ale może ktoś mógłby podać przykłady jakiśch starych, przereklamowanych nieaktualnych nisz/leadów, które miały branie żebym miał jakiś punkt zaczepienia. Ja maksymalnie wytargałem 60 kliknięć wrzucając na fora i portale link do streama z meczu Miedź-Legia, którego nie było w TV, ale niestety nic nie wpadło:/ Ogólnie patrząc na wasze wyniki to mój poziom spamu jest żenujący, więc mam nadzieję, że pomożecie mi się poprawić i nie robić przypału innym )
taguj dobrze taka mała rada ode mnie
tag czyli przykładowo "mecz miedź legia" online, za darmo itd
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ZabaGamer - 03-10-2014 18:40
Mój kolega wpisał kod w doładowanie za 50zł i nie zaliczyło mi leadu :/ . Dlaczego tak się stało ?
Co do tych tagów dobry pomysł . A jakiego skracacza linków polecacie ??
|