RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 01-10-2014 14:58
Sam się dowiesz na pewno tu będą pisać Pany Kiljany 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 01-10-2014 15:16
(01-10-2014 02:12)Zarobiony Koleś napisał(a): Dzisiaj zaczynałem od 9 rano prace,miałem zamiar dojść do 5tyś byłem w 200% pewny ze dojde do celu
ale operator przyciął dzisiaj leady doskonale,nie mam nic do ekipy Firesub bo są chłopcy naprawde wspaniali,wiedzą co robią,obsługa na poziomie jak i kontakt natychmiastowy az miło sie pracuje u was moja kochana ekipo Firesub,ale operator wali w chu** rozumiem jest jakiś bład,ale mogliby napisac,uprzedzic tak jak to robi ekipa Firesub,rzetelne powiadomienia za co bardzo dziekuje,dzisiaj straciłem minimum 500zł
Ciekawe kto nam wszystkim zwróci za ten dzien nasze wypociny,jest koniec miesiaca i dzisiaj kazdy napierniczał na pełnych obrotach aby jak najwiecej zarobić do wypłaty,pewnie mnie niedługo zbanują jak ostatnio,mam internet radiowy i takie samo ip jak wielu tu zarejestrownych uzytkowników,na tym forum nikogo nie oszukałem ale jak admini widza posty z tego samego ip odrazu banują,szkoda bo bardzo chętnie pomógłbym nowym ludziom w tym temacie a na tym forum najwiecej spedzałem czasu Pozdrawiam wszystkich zarabiających na firesub,Hosezbsk,pozdrowionka dla Pawła i mojego szefa Kijana
Oj tak ladnie było i na sam koniec kijan...
co do leadów, niestety kompletnie nie mamy na to wpływu, wczoraj konwersja niestety wyszła 2 razy niższa niż zazwyczaj, cashbill niestety był dzisiaj nieosiągalny, a mobiltek w biurze jest chyba tylko w piątki... niestety profesjonalizm bije pełną gębą i tu i tu... Nie dostaliśmy żadnego info o awarii, zazwyczaj przy jakichs pracach konserwacyjnych dostajemy info minimum dzień przed. Dzisiaj niestety raczej zadnych nowych wiadomosci odnosnie tego po prostu nie przedstawie bo niczego nie dostaniemy.
Dzisiaj konwersja wygląda już względnie normalnie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - damianus627 - 01-10-2014 15:42
Dzisiaj naliczenia więc jeszcze różnie może być.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Brunei - 01-10-2014 16:03
Nie ma co narzekać u mnie konwersja 20%
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lunek - 01-10-2014 18:09
Zlecilem wyplate.
Musze wybrac FV 23% FV ZW Lub Rachunek czy nie trzeba by dostac wyplate?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Gittech - 01-10-2014 18:14
To dla osób z umowami
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Radek4921 - 01-10-2014 20:40
Leadziki wpadają z opóźnieniami Ale nic nie ginie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 01-10-2014 21:36
edit
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - batman - 01-10-2014 21:40
skad wy macie te leady?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Brunei - 01-10-2014 21:46
Ja z youtube
|