RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Koja - 30-09-2014 22:36
Planujecie dodać nowy program, w którym do wygrania będzie nowy iphone ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Zarobiony Koleś - 01-10-2014 02:12
Dzisiaj zaczynałem od 9 rano prace,miałem zamiar dojść do 5tyś byłem w 200% pewny ze dojde do celu
ale operator przyciął dzisiaj leady doskonale,nie mam nic do ekipy Firesub bo są chłopcy naprawde wspaniali,wiedzą co robią,obsługa na poziomie jak i kontakt natychmiastowy az miło sie pracuje u was moja kochana ekipo Firesub,ale operator wali w chu** rozumiem jest jakiś bład,ale mogliby napisac,uprzedzic tak jak to robi ekipa Firesub,rzetelne powiadomienia za co bardzo dziekuje,dzisiaj straciłem minimum 500zł
Ciekawe kto nam wszystkim zwróci za ten dzien nasze wypociny,jest koniec miesiaca i dzisiaj kazdy napierniczał na pełnych obrotach aby jak najwiecej zarobić do wypłaty,pewnie mnie niedługo zbanują jak ostatnio,mam internet radiowy i takie samo ip jak wielu tu zarejestrownych uzytkowników,na tym forum nikogo nie oszukałem ale jak admini widza posty z tego samego ip odrazu banują,szkoda bo bardzo chętnie pomógłbym nowym ludziom w tym temacie a na tym forum najwiecej spedzałem czasu Pozdrawiam wszystkich zarabiających na firesub,Hosezbsk,pozdrowionka dla Pawła i mojego szefa Kijana
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 01-10-2014 05:12
Hmmm jak to brzmi dumnie SZEF KILJAN
A Kiljan Ci odpisze, że szef to jest na jajach i że jesteś Sam dla Siebie szefem
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Zarobiony Koleś - 01-10-2014 06:10
Własciwie to masz racje Ale dla mnie jest pracodawcą,jak dla wszystkich pracujących w Firesub
Odp: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Tochkan - 01-10-2014 06:15
Raczej uslugodawca...
by Tapatalk 2
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 01-10-2014 10:17
Również Cię pozdrawiam mój mandarynkowy mistrzu
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dawo62 - 01-10-2014 14:02
Mam rozumieć, że jeżeli były wczoraj jakieś leady i nie zaliczyło przez opóźnienia to już przepadły?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 01-10-2014 14:45
Nie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 01-10-2014 14:47
Co zostało, utknęło z leadów ZAWSZE ! ALE TO ZAWSZE ! BĘDĄ DOLICZONA !!!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dawo62 - 01-10-2014 14:54
Bo tak wywnioskowałem z wcześniejszych postów.
Mała prośba. Jakby wam zwrócili leady to dajcie znać. Bo jestem nowy na FireSub, pierwszy dzień i miałem 250uv i nie wiem czy to może jakieś opóźnienia czy po prostu tak ma być.
|