Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Gremlin - 20-06-2015 21:36

Poszło z refa.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 20-06-2015 22:52

(20-06-2015 17:55)mikuss napisał(a):  
(20-06-2015 17:43)jamroczik napisał(a):  
(18-06-2015 13:59)luutek321 napisał(a):  3 najważniejsze nagrody

O jakich nagrodach piszesz?

A btw. nadal się opłaca działać w sejfku - przeczesałem cały temat i bez referrali widzałem, ze kiedyś niektórzy z Was wyciągali 20zł/dziennie - teraz jest lepiej/gorzej? Są jakieś zagraniczne serwisy na tej zasadzie?

20 ?????? chyba chciałeś napisać 2 zł ....
gdyby 20 zł tutaj dziennie było do wyciągnięcia to liczba osób zarejestrowanych byłaby o co najmniej 30-40% większa a aktywnych na poziomie 80-90%
jak by się tutaj zarabiało po dwie dychy dziennie to dla 6stówek w miesiąc sam bym tutaj był, a się zarobi może 60 zł w więc dla mnie to szkoda plikania, klikania za takie pieniądze i polecania gdzie większość poleconych szybko zrezygnuje za takie stawki

No tak pare osób pisało, więc widocznie zmieniło się na niekorzyść. A zagraniczne wersje są gdzie za ruch czy surfowanie można sensownie zarobić/ czy zamienić na ruch na swoją stronę?

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Tokirium - 23-06-2015 08:00

Sejfik ma tyle możliwości zarabiania, że trudno określić miesięczny zarobek, każdy zarabia tyle, ile sobie wypracuje. 20zł to faktycznie może za dużo (chyba, że ktoś w danym miesiącu wymieni sobie kredytki z PTP, wypłaci zarobki z płatnego trafficu, napisze parę postów w płatnym pisaniu i zrobi jakieś płatne zadania - wtedy może nawet wyjść mu więcej niż te 20 zł. Ale moim zdaniem ostatnio całkiem nieźle się zarabia w Sejfiku i myślę, że nawet więcej niż w Polskim Centrum Reklamy, bo mam wrażenie że szybciej uzbierałem 30 zł w Sejfiku niż tam.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 23-06-2015 20:17

OK - czyli promowanie PTP - ale w praktyce jak to wygląda - dostajemy 1,7zł za 1000 ale klików czy wyświetleń? Rozumeim, zę mamy najwyższy przelicznik za ruch z pl, ale nawet wtedy wychodzi to 0,002zł za klik, to przecież się totalnie nie opłaca. Chyba że ten link umieszczamy pod jakimś banerem i dostajemy za wyswietlenia.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Tokirium - 23-06-2015 23:28

Generalnie wymieniamy kredytki w cenie 1,70 zł za 1000 kredytek.
Za każdą unikalną odsłonę PTPEkstra otrzymujemy 0.4 kredyta; z PTPMulti otrzymujemy za każde unikalne wejście 0.25 kredyta (traffic z Polski) lub 0.05 kredyta (zagraniczny).
PTPEkstra możemy promować tylko w zaakceptowanych serwisach, zwykle przez kupno reklamy. Za to PTPMulti nie ma praktycznie żadnych ograniczeń - można promować w autosurfach, na forach, wysyłać znajomym itp, byleby nie spamować i trzeba pilnować, żeby wejścia nie pochodziły z nieznanej lokalizacji.
Reklamę ptp na 10000 wejść można kupić np. za 2,63 zł w innym serwisie, co (po uwzględnieniu średniej zaliczalności) da zwrot inwestycji + ok. 3,15 zł zysku. Tylko że taka ilość wejść dość długo schodzi, zależy w jakim programie się promuje. Ale jak jednocześnie promuje się PTPMulti to da się na tym zarobić w przyzwoitym czasie.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 24-06-2015 00:49

OK a znasz inne serwisy gdzie można promować na podobnej zasadzie jak w sejfiku (mówię o modelu w autosurfie) - mogą być zagraniczne.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - jamroczik - 30-06-2015 14:07

Słuchajcie od czego zależą punkty w panelu obok salda - po klikach premium i klikach konkursowych zbiera mi się ich ok 200 a na drugi dzień są wyzerowane - ida w jakis archiwum, nigdzie ich nie widze.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Nupek369 - 01-07-2015 17:15

(29-06-2015 17:29)DawidMoney napisał(a):  WItam mam do sprzedania poradnik za 30zł który opisuje sposób zarabiania na sejfuku, dochód jest stabilny co miesiąc będzie przynosił profit wszystko dokładnie opisalem w poradniku, dziennie zarobisz od 4-10 zł ( w weekendy wiecej) czyli tak czy owak masz 100zł+ w kieszeni wszelkie dane na PW or GG 51232927

Poradnik daj do recenzji dla tutora i zrób temat w odpowiednim dziale, to coś sprzedasz, bo tutaj nikt Ci nie da 30zł za kota w worku, w dodatku na sejfiku...

(30-06-2015 14:07)jamroczik napisał(a):  Słuchajcie od czego zależą punkty w panelu obok salda - po klikach premium i klikach konkursowych zbiera mi się ich ok 200 a na drugi dzień są wyzerowane - ida w jakis archiwum, nigdzie ich nie widze.

Punkty powinny zostawać na stałe, nie mam pojęcia dlaczego po wyklikaniu Ci wszystko znika...

Edit: W sumie po co innego wszedłem w ten temat i zapomniałem co miałem napisać. Big Grin Mianowicie jeśli zacznę zdobywać poleconych, to będę mógł nic nie robić w sejfiku i ciągnąć od nich % z klików? Pytam bo wydaje mi się, że kiedyś było coś takiego, że żeby otrzymać % od poleconych samemu trzeba było ileś tam wyklikać, ale nie jestem co do tego pewny. Będę wdzięczny za pomoc. Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - hypocrisy - 01-07-2015 19:52

Zarejestrowałem się z refa, kilka dodatkowych groszy zawsze się przyda ;p

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - loryn222 - 04-07-2015 14:15

jak ktoś będzie chciał kupić punkty to sprzedaje 500 pkt za 0,20zł