RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Twister92 - 25-09-2014 13:44
U Mobilteka jakiś blok dziś?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Klepsydra - 25-09-2014 14:11
Tak czytam i czytam te Wasze posty i nadziwić się nie mogę jak to robicie, że tyle leadów dziennie Wam wpada ... ehh muszę się tego nauczyć jak najprędzej.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 25-09-2014 14:57
Coś cicho w tym temacie się zrobiło
Mam pytanie, czy jeżeli zarobiłem w tym miesiącu pieniądze i będę chciał wypłacić normalnie (czyt pierwszego) to będę mógł dopiero za miesiąc? Środki z tego miesiąca wpłyną mi powiedzmy pierwszego i gdy zlece to pierwszego to dostane dopiero w listopadzie?
Rozumiem że jeśli chce na teraz lub na 1 to muszę użyć wypłaty ekspresowej?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Gittech - 25-09-2014 15:01
Bo sie mistrzostwa skonczyly XD
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Diqtion - 25-09-2014 15:49
Spokojnie pracujemy nad nowymi programami, które mamy nadzieję będziemy sukcesywnie wprowadzać w październiku, postaramy się m.in. o te, o których ostatnio pisaliście.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - light - 25-09-2014 17:52
A Ja się pytam ponownie jak i pewnie inni, co z zaległymi leadami? Bo czekamy ciągle na odpowiedź z waszej strony.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - petroskis89 - 25-09-2014 18:07
ja też czekam na te info i proszę dzisiaj coś na ten temat się wypowiedzieć
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ASTONEQ - 25-09-2014 18:12
Nie odpisują
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lapkepl - 25-09-2014 19:11
Witam, Czy ktos sie do mnie moze zgłosic i mi powiedziec czy to co robie jest karalne czy nie bo poniewaz w ciagu 5 min takie efekty zdobyłem ;D
Jakas osoba która zna sie na rzeczy
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 25-09-2014 19:15
(25-09-2014 19:11)Lapkepl napisał(a): Witam, Czy ktos sie do mnie moze zgłosic i mi powiedziec czy to co robie jest karalne czy nie bo poniewaz w ciagu 5 min takie efekty zdobyłem ;D
Jakas osoba która zna sie na rzeczy
Szykuj się na wiadomości o niszę
Uzyskam odpowiedź na to pytanie? :
"Mam pytanie, czy jeżeli zarobiłem w tym miesiącu pieniądze i będę chciał wypłacić normalnie (czyt pierwszego) to będę mógł dopiero za miesiąc? Środki z tego miesiąca wpłyną mi powiedzmy pierwszego i gdy zlece to pierwszego to dostane dopiero w listopadzie? Smile
Rozumiem że jeśli chce na teraz lub na 1 to muszę użyć wypłaty ekspresowej?|
|