RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 06-10-2016 11:40
@[Huston]
Co się dzieje, dlaczego nie odpowiadasz na PW, ani nie ma żadnej informacji od Was?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 06-10-2016 12:10
Proszę cierpliwie czekać, wyłączenie programów miało swój cel.
Oficjalne informacje poda Pan Arek :-).
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 06-10-2016 15:24
No tak, ale ludzie zarabiają codziennie i nawet ten 1 czy 2 dni bez "kluczowych" programów, może przyczynić się do tego, że pójdą sobie po prostu do konkurencji
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 06-10-2016 17:05
Wielu użytkowników nie przestrzegało regulaminu i promowało programy z wykorzystaniem takich fraz jak "za darmo", "bezpłatnie" oraz
łamało zakaz promowania niektórych wydarzeń mimo, iż wielokrotnie było to powtarzane.
W związku z powyższym otrzymywaliśmy dużo zasadnych reklamacji, które przełożyły się na decyzję o zamknięciu powyższych programów.
Nie chcemy jednak zostawić uczciwych i wiernych partnerów na lodzie, dlatego w najbliższym czasie pojawi się nowy program dostępny tylko dla zweryfikowanych i zaufanych partnerów.
Więcej informacji już wkrótce.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mirror - 06-10-2016 17:50
Jak dla mnie to troszkę LM byliście za przyjaźni dla tych co nie przestrzegali pewnych zasad no i działo się jak się działo.
Mimo, że użytkownicy często podsyłali na tacy tych promujących nierzetelnie to kończyło się wszystko ostrzeżeniem
Proponuję troszkę bardziej restrykcyjną politykę
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 06-10-2016 19:01
@[Leadmore] czysto retoryczne pytanie - czy ja łamałem regulamin na programie WTFtube? (chciałbym wiedzieć, aczkolwiek wydaje mi się, że nie)
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 06-10-2016 20:28
@[wydra87]
Zapytaj lepiej na PW albo wyślij e-mail. Zaraz każdy zacznie się dopytywać czy łamał czy nie i będzie syf
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - KupięStrony - 06-10-2016 21:37
No wkoncu jakies sensowne dzialania w tym kierunku.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - malpa2 - 07-10-2016 08:32
Mega sensowne, żeby wycofać program dla wszystkich zamiast dla idiotów łamiacych regulamin? No nie wiem..
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - KupięStrony - 07-10-2016 08:57
Przeciez programy beda dostepne dla zaufanych wiec jak nie lamiesz regulaminu to skorzystasz.
|