RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Ciastek - 21-09-2014 16:44
jak wiesz gdzie to wydaje mi się,że tak
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Krashai - 21-09-2014 17:06
Jak zrobić by na stramie sportowym dopasować nick do wiadomości... Jak to rozdzielić. Mi wychodzi na poglądzie wszystko zmieszane w kupkę xD
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - milosz998 - 21-09-2014 18:01
Masakra, załuję że wczoraj nie spamowałem ;/ 200 zł na wczorajszym meczu to było minimum zapewne.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kaspirek - 21-09-2014 20:29
myslalem ze nici z dzisiaj a tu 25zl bez spamu i niczego z wczesniejszego linku musieli wlazic bo na firesubie nie ma takiego MT jak na eforsie
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - arturozo - 21-09-2014 21:53
Sam jestem zaskoczony, ze cokolwiek wpadlo..
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Dudecj - 21-09-2014 22:07
Nie mam co narzekać No i Polska mistrzem świata więc humor dopisuje
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - JustinTime - 21-09-2014 22:27
u mnie 220 zł
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Lavilare - 21-09-2014 23:06
Poszukuje mentora do firesuba. Szybko łapie, zajmuje sie zarabianiem przez internet od dłuższego czasu, ale aktualnie stoję w miejscu i oczekuje cennych wskazówek w zamian za refa. Jestem w stanie poświęcać zarabianiu koło 8 godzin dziennie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - rogrip - 22-09-2014 00:41
(21-09-2014 23:06)Lavilare napisał(a): Poszukuje mentora do firesuba. Szybko łapie, zajmuje sie zarabianiem przez internet od dłuższego czasu, ale aktualnie stoję w miejscu i oczekuje cennych wskazówek w zamian za refa. Jestem w stanie poświęcać zarabianiu koło 8 godzin dziennie.
To poświęć to 8 godzin dziennie na doszkalanie się. A nie szukasz kogoś kto cie za rączkę poprowadzi. Zarówno tutaj jak i w życiu tylko metodą prób i błędów można do czegoś dojść ale większość osób nie ogarnia , ludzie idą na łatwiznę i potem mówią że się nie da. Masz łeb to go użyj a jak nie to weź się za robotę i powiem ci że, do tego wystarczą tylko chęci i oczywiście jakieś tam umiejętności, bo zasada "Czy się stoi czy się leży 2.000 tyś się należy" przestała już obowiązywać dawno dawno temu. Teraz nikt nie płaci za nić. Ja sam nie miałem zielonego pojęcia o Tego typu serwisach ale byłem ciekawy jak oni to robią i powiem ci że zajęło mi to prawie miesiąc (dokładnie 21 dni ) i w końcu załapałem, ale sam, nie pytałem się nikogo ,tylko starałem się szukać informacji.A zacząłem od przeczytania z grubsza prawie całego wątku "FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! " i ktoś może powiedzieć, że zajeło mi to wieki ,ale według mnie się opłacało, a teraz to już tylko z górki .
P.S może to ci coś pomoże
"DROGA DO SUKCESU NIE JEST PROSTA ALE WARTA ABY JA PRZEBYĆ
"JEŚLI CHCESZ BYĆ TAM , GDZIE NIGDY NIE BYŁEŚ, MUSISZ ISĆ DROGĄ KTÓRĄ NIGDY NIE SZEDŁEŚ.
JEŚLI CHCESZ OSIĄGNĄĆ TO, CZEGO NIGDY NIE MIAŁEŚ, MUSISZ ROBIĆ TO, CZEGO NIGDY NIE ROBIŁEŚ"
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 22-09-2014 08:14
Tutaj informacji od innych niestety nie dostaniesz tacy ludzie
|