RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 01-09-2016 16:13
(01-09-2016 14:11)wydra87 napisał(a): Tak z innej beczki - czy tylko ja mam teraz tak, że jak wchodzę w staty szczegółowe to widzę te z poprzedniego dnia? :/ Muszę wybrać aktualną datę i dopiero mam podgląd na leady z dzisiaj:/
Poprawiliśmy, kiedy wejdziemy bezpośrednio w statystyki szczegółowe lub nie ma podanej daty, będzie pokazywać po staremu, a więc aktualny oraz poprzedni dzień.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 02-09-2016 15:16
@[Leadmore] mam pytanie - czy istnieje możliwość abyście wprowadzili w programie WTF tube możliwość wyboru tekstu w okienku weryfikacyjnym? (nie mówię, że możliwość wpisania własnego, ale np wybór między 3 innymi dla przykładu). Mnie osobiście bardziej urządzał by tekst typu: Podaj numer telefonu aby odblokować dostęp do pełnej treści/wersji"
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 03-09-2016 13:03
(02-09-2016 15:16)wydra87 napisał(a): @[Leadmore] mam pytanie - czy istnieje możliwość abyście wprowadzili w programie WTF tube możliwość wyboru tekstu w okienku weryfikacyjnym? (nie mówię, że możliwość wpisania własnego, ale np wybór między 3 innymi dla przykładu). Mnie osobiście bardziej urządzał by tekst typu: Podaj numer telefonu aby odblokować dostęp do pełnej treści/wersji"
Ciekawy pomysł. Na 100% nie umożliwimy wpisywania własnej treści ale rozważymy warianty.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 03-09-2016 14:03
Właśnie o takie coś mi chodzi np 3 warianty do wyboru Będzie elegancko
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 03-09-2016 14:15
To byłoby mistrzowskie nawet w innych programach. Np w pobieraniu do wyboru przyciski: Dalej, przejdz, pobierz itd Tak samo w filmach. Jeśli to byloby dodane to nie mam pytań
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 03-09-2016 14:29
@[Czaq] jeśli to wejdzie to spoko - nie musicie dziękować a wtedy @[Leadmore] odpali może jakąś premię
PS. tak przy okazji... nie długo mój syn ma roczek, a kumpel, którego wprowadziłem w świat Leadmore mówi, że mam szefa zaprosić - czyli Pana Arka Tak więc Panie Arku i cała ekipa Leadmore zapraszam
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 03-09-2016 17:15
@[wydra87] Zaraz będziemy !
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - bananmma - 03-09-2016 18:16
Huston kozak foto Nie gadaj, że Twoje lambo?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Huston - 04-09-2016 09:00
Tak to auto firmowe, żeby po bułki gdzieś podskoczyć czy na pocztę podjechać.... a tak serio to nie, może kiedyś
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - wydra87 - 04-09-2016 09:54
Wszystko ok u was dzisiaj od rana? zwykle o tej porze miałem już min. 5-6 leadów...a tu wejścia lecą jak szalone a leadów brak...
|