Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Cuba - 19-04-2015 23:55

Hej, zapisany z Twojego linku referencyjnego. Nick: mrseolSmile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 20-04-2015 12:51

(19-04-2015 23:55)Cuba napisał(a):  Hej, zapisany z Twojego linku referencyjnego. Nick: mrseolSmile

Dzięki za zapis z ref Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - ArturG - 22-04-2015 19:00

@MrocznyKILL, Tak dla uzupełnienia również zapisałem się z twojego refa Wink przez 3 miechy udało mi się zarobić zaledwie 10 PLN - co zrobić, żeby zwiększyć te zarobki możliwie jak najmniejszym nakładem? Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - buciu52 - 01-05-2015 09:27

Zarejestrowałem się z reflinka, mój nick: buciu ;]

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Nupek369 - 01-05-2015 15:21

30zł dziennie, ciężka sprawa, a spora część pasywnie? Impossible, chyba że z z milionem refów.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 04-05-2015 10:00

(22-04-2015 19:00)ArturG napisał(a):  @MrocznyKILL, Tak dla uzupełnienia również zapisałem się z twojego refa Wink przez 3 miechy udało mi się zarobić zaledwie 10 PLN - co zrobić, żeby zwiększyć te zarobki możliwie jak najmniejszym nakładem? Smile

Odezwij się proszę na PW w sejfiku

(01-05-2015 09:27)buciu52 napisał(a):  Zarejestrowałem się z reflinka, mój nick: buciu ;]

Dziękuję za zapis z ref

(01-05-2015 15:21)Nupek369 napisał(a):  30zł dziennie, ciężka sprawa, a spora część pasywnie? Impossible, chyba że z z milionem refów.

Z ref zarabiam ~10 zł dziennie pozostała część to zarobek własny Idea

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - trolla - 05-05-2015 08:34

Hej, kupiłam reklamę PTP, ale coś chyba źle dodałam, bo po niedługim czasie ją zawieszono. Dwa razy napisałam do moderatorów, ale nie otrzymałam odpowiedzi ... Sad Co mam teraz zrobić?

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 05-05-2015 08:48

(05-05-2015 08:34)trolla napisał(a):  Hej, kupiłam reklamę PTP, ale coś chyba źle dodałam, bo po niedługim czasie ją zawieszono. Dwa razy napisałam do moderatorów, ale nie otrzymałam odpowiedzi ... Sad Co mam teraz zrobić?

Napisz do mnie na PW w sejfiku (nick:michalx2008x) i podaj mi ID kampanii. Sprawdzę co mogło być powodem blokady.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - trolla - 05-05-2015 19:30

Napisałam Smile

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Raster96 - 07-05-2015 18:44

@MrocznyKILL
Zarejestrowałem się z Twojego reflinka. Smile Stronka zapowiada się ciekawie, mam bardzo dużo wolnego czasu, kilkanaście godzin dziennie siedzę przy komputerze, więc coś Ci tam może za mnie skapnie. Big Grin