Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bannersbroker.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323)
+---- Wątek: Bannersbroker.com (/Temat-Bannersbroker-com-50087)

RE: Bannersbroker.com - max188 - 19-12-2012 17:40

Moj status dowodu i faktury niestety ciagle jest "Waiting Aproval" Sad

Na wcześniejszego tiketa odpisali tylko tyle że mam pisać po ostatniej środzie, napisałem nowy tiket jest otwartu od 6 dni i nadal czekam.

Z tego co widziałem na stronie to tikety ktore sa powyżej 14 dni będą usuwane, mają odpowiadać tylko na te "nowe".

Co do podliczania paneli, od kilku dni nie miałem podliczeń w żadnym kolorze.

RE: Bannersbroker.com - MartinS - 19-12-2012 17:53

Prosiłbym o odpowiedź Smile

Bannersbroker.com - BBinternet - 19-12-2012 18:04

(19-12-2012 15:28)MartinS napisał(a):  Mam takie pytanie:

Jak jeszcze nie kupiłem pakietu, mogę zbierac traffic za pomoca wejść w link?

Jeśli kupilbyś sobie impressions to czemu nie Smile na początek dostajesz tylko 1000

RE: Bannersbroker.com - Walduss - 19-12-2012 18:28

Ja natomiast nigdy nie wysyłałem żadnego ticketa, a status dowodu jest już zaakceptowany, trwało to ok. 2 miesiące. Natomiast faktura czeka jeszcze na potwierdzenie, zresztą wysłałem ją niedawno bo dopiero 2 lub 3 tygodnie temu. W panelach, od dawna też nie mam żadnego podliczenia.Smile

RE: Bannersbroker.com - Walduss - 19-12-2012 18:35

(19-12-2012 15:28)MartinS napisał(a):  Mam takie pytanie:

Jak jeszcze nie kupiłem pakietu, mogę zbierac traffic za pomoca wejść w link?

Wydaje mi się, że najpierw musisz kupić sobie pakiet, a klikanie w linki i nabijanie sobie OT jest raczej ryzykowne i podobno zabronione przez firmę jak nielegalne. Musisz sobie to przemyśleć.

RE: Bannersbroker.com - MartinS - 19-12-2012 19:05

Czemu jest nielegalne? Nie ja zamierzam klikać w link Smile Posiadam stronę, na której jest spory traffic, więc myślę, że co nieco bym nazbierał.

RE: Bannersbroker.com - Walduss - 19-12-2012 19:25

OK. Jeżeli masz własną stronę to wszystko w porządku. Miałem na myśli grupy na FB, które generują tam sztuczny OT. W zasadzie kwestia trafficu w BB jest najważniejsza, dlatego warto starać się aby był jak największy. Docenisz to po pewnym czasie.

RE: Bannersbroker.com - MartinS - 19-12-2012 19:31

Walduss,

tylko czy jest możliwość zbierania trafficu przed kupnem pakietu?
Nikt jeszcze nie potwierdził, że tak lub nie.

RE: Bannersbroker.com - Walduss - 19-12-2012 19:35

Ale musisz pamiętać o jeszcze jednej rzeczy. Jeżeli nie aktywujesz swojego konta, a np. będziesz miał poleconych ze swojego linka, to po 30 dniach, ci poleceni przechodzą do Twojego sponsora. Nie wiem jak jest w tym przypadku z trafficiem, czy przechodzi do sponsora czy też nie. Na normalnym aktywnym koncie traffic Ci nigdy nie przepada. Zobacz trochę informacji na mojej stronie.

RE: Bannersbroker.com - BBinternet - 19-12-2012 19:40

(19-12-2012 19:31)MartinS napisał(a):  Walduss,

tylko czy jest możliwość zbierania trafficu przed kupnem pakietu?
Nikt jeszcze nie potwierdził, że tak lub nie.

Załóż sobie w minute fejkowe konto, masz nawet Ci linka dam: reflink bb

Później zakładasz kampanię, tak jak tutaj: http://inwestycjapieniedzy.pl/traffic/organic-traffic/

Wybierasz dokładnie te same strony. Popcornpanel i overheard (to jest kombinacja, która działa na 100%, inne mogą nie działać.

Klikasz w link i patrzysz, lecz na 99,99% jest to możliwe.