Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - camil_retail - 10-07-2019 16:44

Pousuwałem trochę w About You i ankiet od tego nie przybyło tak jak tu co niektóre osoby pisały. Problem w tym że jest za dużo ludzi zarejestrowanych i cięzko się załapać do tych ankiet tańszych a co dopiero do tych droższych gdzie jest po kilkadziesiąt miejsc

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - lolmen50 - 10-07-2019 17:14

Ja również usunąłem about you, w niedziele, zostawiłem tylko ok. 30%. W niedziele 0 ankiet, w poniedziałek dostałem jednak pierwsze ankiety po 3 tygodniach sprawdzania, i to aż 5 ankiet za łącznie 6£ (1 nie wykonałem bo potrzebna była kamerka) + widziałem jeszcze jedną ale było już 0 miejsc. We wtorek i w środę narazie nie widziałem żadnych ankiet, ale przynajmniej już wiem że to przez about you, a nie przez pecha albo jakieś ograniczenie konta...

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - camil_retail - 10-07-2019 17:22

Ja w tym miesiącu już do 4 ankiet się nie zdążyłem załapać i nawet jak pisało że np 10 miejsc wolnych to i tak nie udało się zarezerwować także musi być sporo ludzi do wypełniania bo miejsca w ankietach znikają w mig

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Zaperr44 - 10-07-2019 21:26

Ja wróciłem po miesięcznej przerwie i wystarczyło, że cały czas miałem otwartą zakładkę z prolific i przez 3 dni uzbierałem 8 funciaków Tongue

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Konrath - 10-07-2019 22:54

Należy też pamiętać, że to strona akademicka więc w wakacje będzie mniej ofert.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 11-07-2019 04:55

To są brednie aby about you usunąć i będą ankiety. Mam w 100% a we wtorek miałem ankiety za ponad 3 £ i ostatnio co kilka dni takie.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - camil_retail - 11-07-2019 14:47

Mi to że usunąłem w większości about you właściwie nic nie dało ilość ankiet taka sama i praktycznie nie ma różnicy. Natomiast dużo gorzej jest się załapać do ankiet Nie wiem czy to jest kwestia tego że są wakacje i dużo dzieci/młodzieży ma wolne i wypełnia ankiety czy co ale jest lipa bo ankiety nawet jak są to chwila moment i już nie ma...

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - 74raf - 11-07-2019 16:24

Dla tych co myślą czy wypełniać w 100 % about you
Przy 100 procentowym wypełnieniu about you również wpadają ankiety dobrze płatne
https://zapodaj.net/014af8973eb52.png.html
a tu dowód :
https://zapodaj.net/d62b44a3e7d92.png.html

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - DR4G - 12-07-2019 01:40

Ja też About You mam wypełnione na 100% i w 3 miesiące mam zarobione 64 funty. Jedni rzucaja badania ogólne a inni profilowane, dziś taka właśnie dostałem - pod poziom wykształcenia i wykonywaną pracę, za 3.70. Musiałem podać dane zgodne z profilem, bo na nim bazowali. Po dwóch godzinach zaakceptowali i essa Wink

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Gentelmenel - 12-07-2019 10:05

Ja od maja nie miałem żadnej ankiety, jakiś ban czy co?