RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 22-05-2016 17:38
Może założymy w dziale leadmore temat w którym chętni będą wrzucać swoje dniówki dnia poprzedniego bądź obecnego. Myślę, że niektórzy by z ciekawości oglądneli co u kogo w trawie piszczy.
A z drugiej strony to mogłaby być to dobra forma motywacji
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 22-05-2016 17:50
Z jednej strony pomysł dobry a z drugiej od tego jest ten temat. Jeśli byśmy dziś nie pisali o konwersji itp to stał by pusty
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 22-05-2016 19:11
(22-05-2016 17:38)rammus napisał(a): Może założymy w dziale leadmore temat w którym chętni będą wrzucać swoje dniówki dnia poprzedniego bądź obecnego. Myślę, że niektórzy by z ciekawości oglądneli co u kogo w trawie piszczy.
A z drugiej strony to mogłaby być to dobra forma motywacji
Istnieje taki wątek pod linkiem:
http://zarabiam.com/Temat-Wasze-zarobki-109316
Ostatni wpis został dodany 11 lutego 2016 roku. Sami widzicie, że to nie ma sensu
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 22-05-2016 20:24
jak ktoś będzie chciał się pochwalić zarobkami, to wrzuci fotkę do galerii. Nie widzę sensu , aby tworzyć kolejny temat, który de facto istnieje.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - bananmma - 22-05-2016 20:28
Tak a w galerii większość zdjęć to "zbadaj element" i zmieniają wartości. Jak ktoś chce pochwalić się zarobkami to niech wrzuca właśnie do galerii. Po części rozumiem, że niektórzy lubią się pochwalić ale ja tego nie praktykuje. Wolę zarabiać i siedzieć cicho.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Jojek89 - 22-05-2016 22:07
Witam mam pytanie do ekipy leadmore.pl . Mam już na ta nagrodę (https://scr.hu/1gxq/qodli) , ale nie wiem jak to będzie działało. Ilę będę miał czasu, żeby z niej skorzystać, gdzie to się odbędzie itd. Mógłbym prosić o jakieś dodatkowe szczegóły bo aktualnie u mnie z czasem nie za bardzo, a nie chciałbym, żeby się okazało że ta nagroda może mi przepaść, jak już ją zamówię
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 22-05-2016 22:48
Screen nie działa
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 23-05-2016 08:08
(22-05-2016 22:07)Jojek89 napisał(a): Witam mam pytanie do ekipy leadmore.pl . Mam już na ta nagrodę (http://scr.hu/1gxq/qodli) , ale nie wiem jak to będzie działało. Ilę będę miał czasu, żeby z niej skorzystać, gdzie to się odbędzie itd. Mógłbym prosić o jakieś dodatkowe szczegóły bo aktualnie u mnie z czasem nie za bardzo, a nie chciałbym, żeby się okazało że ta nagroda może mi przepaść, jak już ją zamówię
Napisz na maila
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mikey - 23-05-2016 10:47
Czemu nie została zwiększona stawka za bycie królem programu?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 23-05-2016 10:49
(23-05-2016 10:47)Mikey napisał(a): Czemu nie została zwiększona stawka za bycie królem programu?
O 12
|