Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 11-03-2015 11:18

Problem z aukcjami uniemożliwiający licytowanie został naprawiony.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - krycha132 - 13-03-2015 02:07

TL;DR
Nie polecam tego serwisu i nie róbcie ptp multi na hitleap tak jak pisze na forum bo będzie ban.

Dla ciekawych dla czego nie polecam:

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 13-03-2015 08:51

@[krycha132] ja promuję ptp w hl od bardzo dawna i wejść z nieznanej mam max kilka dziennie co jest dozwolone. Nie użyłeś przypadkiem skracacza lub nie ustawiłeś w hl aby wejścia były z nieznanej? To jedyne możliwe opcje.

A co do samego hl... niestety już nie opłaca się tam promować ptp multi ponieważ stawka za wejścia z zagranicy padły na łeb na szyję za to wzrosła stawka za wejścia z polski więc trzeba poszukać konkretnego polskiego autosurfa Idea

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - markonix - 13-03-2015 16:07

Cytat:nie odpowiadają w pełni na pytania skąd mam jakieś "Wizyty z nieznanych źródeł"
Nie widzisz w tym zdaniu żadnego zaprzeczenia?

"Z jakiej lokalizacji są wejścia z nieznanej lokalizacji?".
Nie dziw się, że nie dostajesz odpowiedzi skoro zadajesz pytania, które nie mają sensu.

Skąd są te wejścia, powinieneś sam oceniać na podstawie statystyk szczegółowych i własnej wiedzy na temat uruchomionych kampanii.
Następnie samemu zgłosić, że strona X prawdopodobnie korzysta z ukrywania referera i poprosić o usunięcie tych kredytek no i oczywiście zaprzestać tam promowania PTP albo zweryfikować czy nie jest coś źle ustawione.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 14-03-2015 23:28

Wszystkich zainteresowanych promowaniem Sejfikowego PTP... i nie tylko Sejfikowego Wink Zapraszam do tego tematu http://zarabiam.com/Temat-Sprzedam-Wejscia-na-Twoje-linki-PTP-110556

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Mksiak - 15-03-2015 08:52

Dobry serwis! Wycofali mi wypłatę, gdyż uznali, że 1000 kredytek zostało zdobytych w niezgodny z regulaminem sposób i po ich usunięciu ( z +100 PLN odjęli 1,70 PLN beka ) muszę czekać kolejny miesiąc na wypłatę facepalm, Made by sejfik

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Tokirium - 15-03-2015 12:02

Trzeba czytać instrukcje i sprawdzać, czy kredytki są prawidłowe i ewentualnie zgłosić przed zleceniem wypłaty, to wtedy nie będzie problemu i nikomu nie przepadnie wypłata. Z Adminem da się dogadać, sam kiedyś miałem problem i się wyjaśniło.

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - Sieczken - 16-03-2015 23:29

Wszystko ok, ale ja jakoś wypłaty dostać nie mogę już ponad 14 dni... A na zgłoszenia nie odpowiadają ;/

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - markonix - 17-03-2015 01:43

Ile czekasz na odpowiedź? Kiedy dokładnie wysłałeś maila?

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej - MrocznyKILL - 17-03-2015 11:04

(16-03-2015 23:29)Sieczken napisał(a):  Wszystko ok, ale ja jakoś wypłaty dostać nie mogę już ponad 14 dni... A na zgłoszenia nie odpowiadają ;/

@[Sieczken] Jeśli zleciłeś wypłatę 14 dni temu zlecenia dokonałeś w marcu a więc zgodnie z regulaminem otrzymasz wypłatę do 14 kwietnia.

Aby zoptymalizować czas oczekiwania na wypłaty polecam zamawiać zawsze ostatniego dnia danego miesiąca dzięki czemu maksymalny czas oczekiwania wyniesie 14 dni.