RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 12-05-2016 20:02
Dobrze by było wydra gdyby to była real oferta, w końcu serwis na poziomie to i programy niech będą Ale raczej nie sądzę żeby tam coś było włożone na wzór "casper'ka". Tak czy siak jeżeli nie korzysta się z oficjalnej apki snapa to blokade się łapie w przeciągu 2 tygodni, wiem bo testowałem dwie sztuki.
Mnie znowu ciekawi jaką mam wartość leada, ile razy kase odciągnie z konta subskrybentowi
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 13-05-2016 08:03
(12-05-2016 20:02)rammus napisał(a): Dobrze by było wydra gdyby to była real oferta, w końcu serwis na poziomie to i programy niech będą Ale raczej nie sądzę żeby tam coś było włożone na wzór "casper'ka". Tak czy siak jeżeli nie korzysta się z oficjalnej apki snapa to blokade się łapie w przeciągu 2 tygodni, wiem bo testowałem dwie sztuki.
Mnie znowu ciekawi jaką mam wartość leada, ile razy kase odciągnie z konta subskrybentowi
W finale użytkownicy otrzymują do wyboru dwa programu do pobrania pozwalające na zapisywanie snapów.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 13-05-2016 18:55
Pobieranie > sugeruje dopasować czcionkę opisu pliku tak aby współgrała z resztą. Zbytnio tego nie widać, troszke większe literki mogłyby być. Co o tym sądzicie ?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Gold97 - 14-05-2016 14:35
Mam pytanko odnośnie programu pobieranie. Mianowicie jeżeli chcę użyć go jako real content i po wpisaniu przez osobę kodu - w ustawieniach Adres linku wprowadzę link np google.com to daną osobę przekieruje automatycznie na google.com czy jak z tym jest?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 14-05-2016 15:24
Wyjątkowo niska konwersja jak na sobotę i tą godzinę. Ktoś również zaobserwował spadek?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 14-05-2016 15:39
(14-05-2016 14:35)Gold97 napisał(a): Mam pytanko odnośnie programu pobieranie. Mianowicie jeżeli chcę użyć go jako real content i po wpisaniu przez osobę kodu - w ustawieniach Adres linku wprowadzę link np google.com to daną osobę przekieruje automatycznie na google.com czy jak z tym jest?
Dokładnie tak! Osoba po wpisaniu się zostaje przekierowana a wcześniej pojawia się jej link
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Pitek236 - 14-05-2016 15:42
U mnie spadek konwersji o 6%~
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 14-05-2016 17:21
Wczoraj 1.56%, a dziś 0.51%
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Czaq - 14-05-2016 17:44
U mnie panowie miodzio!
może po prostu macie gorszy dzień?
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 14-05-2016 17:50
Bardzo możliwe, że tak jest zwłaszcza, że wpadły teraz 4 leady praktycznie na raz, także coś ruszyło
Edit. Już ruszyło i zaczyna normalnie wpadać
|