RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Toskan - 10-05-2016 15:45
Mylisz pojecia. Gdzies tu dzis przewijal sie watek dot. rentownosci z sub'ow...poczytaj.
pokusilem sie i znalazlem, nie ma za co...
http://zarabiam.com/Temat-SubSMS-133056#pid1485666
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mativip - 10-05-2016 15:55
jak najbardziej to rozumiem i niczego nie mylę, tylko nadal sprowadza się to do tego o czym ja mówię - że nie mam wpływu na to kiedy użytkownik anuluję subskrybcję. Ale kończąc bo dalsze dyskutowanie nie ma raczej większego sensu.. będę czekać na podwyżkę dalej
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - fakefejk - 10-05-2016 15:56
(10-05-2016 15:42)mativip napisał(a): Trochę bez sensu, wszak to nie ode mnie zależy czy dana osoba się wypisze czy nie, nie mamy przecież na to wpływu. Fakt zapisania się powinien być już wystarczający.
A od kogo zależy jak nie od Ciebie? Sam dobierasz target
Kolejny dzień jak adblock w Chrome rozwala pobieranie, przez co konwersja niższa o 50%. Ile czasu zajmie Wam poprawienie tego? Ile można słuchać "pracujemy nad tym".
Blokuje Wam domeny to wrzućcie pliki statyczne do jakiegokolwiek zaufanego CDN. I skończcie zatrudniać studenciaków bo taką lipę na tych landingach robicie, że ręce opadają. Co tydzień coś nowego.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - ostry2ostry - 10-05-2016 17:12
(10-05-2016 11:14)rammus napisał(a): Jest na dole regulamin
A czy regulamin nie powinien być widoczny ?
takie coś po kliknięciu to chyba nie podchodzi.
Niech się leadmor wypowie w tej kwestii
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - rammus - 10-05-2016 17:34
Może być zwinięty
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - loloisback - 10-05-2016 17:40
NApisz o podwyzke
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - aruna91 - 10-05-2016 19:55
Bardzo wam niszczy konwersje to blokowanie przez AD blocka?
Mimo że nie odczuwam żadnych spadków konwersji, zastanawia mnie to za ile ten problem zostanie rozwiązany.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - zjadamkredki - 10-05-2016 20:03
Stream online na chrome z włączonym adblockiem również się rozjeżdża.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - stachupumpa - 11-05-2016 08:51
Zauważyliście tez duży spadek konwersji w momencie kiedy dostajecie króla (1 zł do stawki) ? Bo u mnie to już trzeci przypadek gdzie konwersja spada od razu kiedy go dostaje..... I jeszcze kilka razy dziś wpadł lead na 2 sub a na 1 nie..... a jest nowa subskrypcja przeciez
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Dante_/ - 11-05-2016 16:35
@[Leadmore] Tak wgl jest w planach wprowadzenie statystyk, żeby wiedzieć z jakiego programu wpadł lead? Ponieważ jakoś nie uśmiecha mi się ciągłe sprawdzanie po programach czy wpadł lead tutaj czy na innym programie.
|