RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 08-05-2016 20:08
Na poprzedniej stronie pisałem o spadku konwersji od 2-3 dni, ale dzisiaj mam akurat najwyższą od paru dni
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - mativip - 08-05-2016 20:23
ja także często mam wachania tych leadów, niby z AdBlockiem jest juz okej ale ciągle mam wrażenie, że jest słabiej.. chociaż, moze to jedynie placebo.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 08-05-2016 21:21
(08-05-2016 19:38)mahuzz napisał(a): Kurcze, może serwis się za to weźmie? na czacie FS ostrzegali, że nie warto w ogóle wklejać linków z LM, bo Adblock. Sam nie wiem co myśleć.
Problem występuje chyba tylko na Chrome, z włączonym Adblockiem niektóre programy krzaczą, inne nie, natomiast na Firefoxie i Operze mimo włączonego Adblocka wszystkie normalnie się wyświetlają, więc sprawa troszkę dziwna.
Przynajmniej u mnie tak jest, nie wiem jak u innych, może ktoś potwierdzi czy ma tak samo. Jeśli nie tylko ja tak mam, to znaczyłoby, że ten Adblock na Chrome jakoś inaczej funkcjonuje.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 08-05-2016 21:25
Mogę potwierdzić. Kiedy pisaliście o tym blokowaniu przez Adblocka to nie wiedziałem o co chodzi tak na prawdę, bo u mnie na Firefoxie wszystko śmiga, a Adblock włączony cały czas
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Mirror - 08-05-2016 22:12
Nie mieliście dziś problemów ze zliczaniem wejść? U mnie 30% mniej niż w wcześniejszych dniach - przy sporym ruchu.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 08-05-2016 23:05
Dzisiaj to akurat dobrze zliczało. Wczoraj leciutki spadek, a tragedia była w piątek tak na prawdę
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Leadmore - 09-05-2016 08:05
(08-05-2016 21:25)Karewer napisał(a): Mogę potwierdzić. Kiedy pisaliście o tym blokowaniu przez Adblocka to nie wiedziałem o co chodzi tak na prawdę, bo u mnie na Firefoxie wszystko śmiga, a Adblock włączony cały czas
Cały czas walczymy z Adblockiem i jak widać w większości przypadków to się udaje.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Karewer - 09-05-2016 08:38
Wygląda na to, że problem występuje tylko i wyłącznie na Chrome, bo Devil używa Firefoxa i wszystko jest okej. Identycznie jest w Moim przypadku. Również używam Mozilli i problemu nie zauważyłem
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - devilll - 09-05-2016 10:14
(09-05-2016 08:38)Karewer napisał(a): Wygląda na to, że problem występuje tylko i wyłącznie na Chrome, bo Devil używa Firefoxa i wszystko jest okej. Identycznie jest w Moim przypadku. Również używam Mozilli i problemu nie zauważyłem
Tzn ja używam wszystkich 3 przeglądarek, z tym że moją główną jest Chrome
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Pitek236 - 09-05-2016 11:36
@[Leadmore] Sprawdźcie galerie dodałem screena czekam na pkt
|