[Zamknięty][Restock] Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6) +------ Dział: Restock (/Forum-Restock-126) +------ Wątek: [Zamknięty][Restock] Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] (/Temat-Zamkniety-Restock-Lipcowy-Restock-Zdjecia-zamowien-9987) |
RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - OneWho§ighs - 09-07-2010 22:50 hahha zazdrość że co że fake ss wrzucasz jesteś typie żałosny a ssać to możesz tacie RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - Siom - 10-07-2010 07:56 (09-07-2010 21:35)synkretysta napisał(a): A ja mam dziwny przypadek. W moim pierwszym restoku - dla sklepowiczów (bo się zakwalifikowałem) kliknąłem aparat kodak. Był ekran końcowy i punkty poszły, po próbie wzięcia innej nagrody pisało że już mam gifta. I czekam na potwierdzenie - a tu nic. Więc piszę do nich - każą czekać tydzień. Po upływie tygodnia znów piszę - a tam - ZONK. Pytają się mnie, czy ja wogóle mam u nich konto, bo nie mogą mnie znaleźć. To jakiś cyrk. Dziś odpowiedziałem wysyłając numery 2 orderów ze sklepu...może mnie odnajdą. Więc aparat to poszedł się rypać, bo piszą, że mój aparat to jakiś Aaren zakasował. Chłopaku nie dziw się, że nie dostaniesz tego aparatu, bo SHOP nie jest dla Polaków. Możesz w nim coś zamówić i wbić na ich restock (dla shoppowiczów), ale nie otrzymasz nagrody, którą zamówiłeś właśnie tam. Ty tak serio czy marna prowokacja? RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - LUq117 - 10-07-2010 09:09 (10-07-2010 07:56)Siom napisał(a):(09-07-2010 21:35)synkretysta napisał(a): A ja mam dziwny przypadek. W moim pierwszym restoku - dla sklepowiczów (bo się zakwalifikowałem) kliknąłem aparat kodak. Był ekran końcowy i punkty poszły, po próbie wzięcia innej nagrody pisało że już mam gifta. I czekam na potwierdzenie - a tu nic. Więc piszę do nich - każą czekać tydzień. Po upływie tygodnia znów piszę - a tam - ZONK. Pytają się mnie, czy ja wogóle mam u nich konto, bo nie mogą mnie znaleźć. To jakiś cyrk. Dziś odpowiedziałem wysyłając numery 2 orderów ze sklepu...może mnie odnajdą. Więc aparat to poszedł się rypać, bo piszą, że mój aparat to jakiś Aaren zakasował. ale mu nie chodzi o to ze w sklepie cos zamowil i nie przyszlo tylko na restocku dla shopu wiec najpierw czytaj dokladnie a potem pisz RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - KristopheR - 10-07-2010 09:40 OneWho§ighs i Killer spokój ! Zero przekleństw oraz obraźliwych zwrotów, więc pełna kultura Ok? Szanujmy forum i siebie nawzajem. @Panowie u góry Przypominam, że jest to temat do wklejania swoich zdjęć, a nie Offtopic ! Nie kłócimy się, oglądamy foty innych.. Również wklejamy swoje jeżeli coś wygraliśmy Do wyrażania swoich emocji zapraszam tutaj : EMOCJE PO RESTOCKU Pozdrawiam RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - Synkretysta - 10-07-2010 10:03 Siom...{edit} zdjęcie wkleję jak łaskawie podeślą mi aparat EDIT OK Siom. Czyli muszę odbiór nagrody też dać w USA. Przy następnym sklepowym. THX. RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - Siom - 10-07-2010 10:19 Luq i synkretysta, wiem o co chodzi, i że nie chodzi Ci o nagrodę zamówioną w shopie, ale o nagrodę zamówioną na restocku bonusowym dla osób, które kupiły coś w shopie ( ten aparat, który wymieniłeś) tylko wy nie rozumiecie o co mi chodzi. Jeżeli nie jesteś z kraju, który posiada uprawnienia do kupowania w shopie o coś kupisz nie otrzymasz nagrody, to jest zrozumiałe. Możesz coś tam kupić i tym samym otrzymujesz dostęp do bonusowego restocku i tam też możesz coś zamówić, ale nie otrzymasz tej nagrody! Nagrody są przeznaczone dla tych krajów typu: Anglia, USA, Holandia a Ty jeśli masz wpisane w adresie "Polska" nie otrzymasz nagrody z bonusowego restocku. Chyba jasno się wyraziłem. Nie rozumiem o co te spinki, jeśli poczułeś się urażony to przepraszam bardzo. RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - tracerxD - 10-07-2010 13:36 ja na restocku tak zaszalalem.... 25$ RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - Driver - 10-07-2010 14:45 gratuluje wszystkim którzy coś wygrali ja tylko wygrałem takie zielone klapki - zdjęcia nie mam niestety RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - OneWho§ighs - 10-07-2010 15:12 (10-07-2010 09:40)KristopheR napisał(a): OneWho§ighs i Killer spokój ! faktycznie trochę mnie poniosło,ale to przez to że znowu nie udało mi się nic zgarnąć, a tu taki gość wrzuca fake ss i myśli że jest fajny.Już po samej godzinie widać ze to jest fake 23:18 tak killer fajne ze to się utrzymało przez całe 2minuty po restock zaczoł się około 23:16.Ja załapałem się prawie na sam początek, i już tego nie było a ty jeszcze 2minuty po rozpoczęciu to wygrałeś nice fake. RE: Lipcowy Restock ! [Zdjęcia zamówień] - Kilol - 10-07-2010 16:23 Jeszcze jeden post nie wnoszący nic do tematu i warnik. |