Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 10-09-2014 19:04 Dziekuję chłopcy za interwencję! Oczywiście nie sprzedaje na innym forum... @Hybrid1990, Jakby co to postaram się logować na godzinę dziennie, także jeśli moi kupujący mają jakieś pytania i wątpliwości- proszę zostawić wiadomość. Postaram się odpisać tak szybko jak się da! RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Michał Bereszyński - 10-09-2014 20:34 Można do 18 września zarezerwować jedną sztukę? RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 10-09-2014 20:49 @Michał, nie ma problemu. Jeśli są tutaj osoby, które kupiły poradnik od mojego "sobowtóra", na forum konkurencji, proszę pisać do Niego bezpośrednio na gg: 51564632 Gwarantuję, że odda wszystkie pieniądze RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - notentego - 11-09-2014 13:29 Także chciałbym zarezerwować do połowy września jeżeli można. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 11-09-2014 14:58 Pszczółki, oczywiście, jesli po moim powrocie będziecie nadal zainteresowani publikacją- moje pw stoi otworem Kupujący juz z poradnikiem- bede tutaj dzisiaj wieczorem na godzinkę, więc jeśli macie pytania to zostawcie pw, postaram się na wszystkie odpowiedzieć. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 12-09-2014 18:38 @Eldollaro, wyszysc skrzynkę nie można do Ciebie napisać ;/ @ topic, z racji godzinnego przestoju na lotnisku, zadziałałam wczoraj na rynku zachodnich sąsiadów metodą z poradnika. No cóż, na jeden obiad w euro zarobione RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - BloNdyN - 12-09-2014 18:56 Czy mozna poradnik jedna szt do konca wrzesnia poczatek pazdziernika zarezerwowac? Prosze o pw albo odp tutaj czy potrzebne sa konta facebook RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Pitek236 - 12-09-2014 18:59 Jestem zainteresowany kupnem RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 12-09-2014 18:59 Tak jak bylo napisane w pierwszym poscie, nie jest to zarabianie za pomocą Facebooka, nie potrzeba więc zadnych kont. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - danielk309 - 12-09-2014 20:21 Hm. Zakupiłem dzisiaj poradnik od obywatelki szykiryki i jestem właśnie swieżo po jego przeczytaniu. Co moge powiedzieć to tyle iż jest napisany w jasny przejrzysty sposób, bardzo łatwo trafiający do odbiorcy ; Nie spotkałem się jeszcze z takim pomysłem na nisze , co prawda ten sposób jest troche kontrowersyjny 2 lecz jak to autorka wcześniej napisała... " nisza nie do wypalenia " z czym sie zgodze ; ) ; poradnik bardzo podatny na modyfikacje, co moze tylko skutkować większym zarobkiem Działając z nim dopiero od ok poniedziałku, wrzuce efekty swojej pracy Ogółem poradnik na ++ ; wart swojej ceny. |