Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720)

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 22-07-2014 20:46

Z racji tego, że lipcowe inwestycje zacząłem dosyć późno, postanowiłem nadrobić trochę zaległości finansowe Big Grin

otwarte opcje: 4
trafne: 3 - CAD/JPY AUD/CHF AUD/USD
nietrafne: 4 - EUR/USD
zarobione: 70 euro Huh

Screen z inwestycji:
[Obrazek: bdswiss.jpg]

P.S Widać, że strona nie jest jeszcze doskonała Tongue

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - lukaszj0001 - 23-07-2014 09:17

Jaki depozyt wpłacałeś jak zaczynałeś na bdswiss?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - experimental - 23-07-2014 09:56

Życzę powodzenia, też chcę niedługo ruszyć w ob.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 23-07-2014 12:20

(23-07-2014 09:17)lukaszj0001 napisał(a):  Jaki depozyt wpłacałeś jak zaczynałeś na bdswiss?

MInimalny, 100 euro

(23-07-2014 09:56)experimental napisał(a):  Życzę powodzenia, też chcę niedługo ruszyć w ob.

Dziękuje, również życzę Tobie powodzenia Wink

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 23-07-2014 17:20

Zapomniałem Wam napisać, że niedawno BDSwiss wprowadził ciekawą ofertę, a właściwie usługę - kopiowanie innych traderów. W skrócie, wpłacamy pieniądze, które inwestor będzie za nas samych starał się je pomnożyć. Tutaj szczegóły tej oferty: http://www.binary24.pl/news_1_34.htm

Wracając do moich inwestycji Smile

otwarte pozycje: 4
trafne: 3 - EUR/AUD AUD/CHF EUR/USD
nietrafne: 1 - AUD/CHF
zarobione: 74.70 euro Huh

Screen z inwestycji:
[Obrazek: image.jpg]

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - lukaszj0001 - 23-07-2014 21:24

MLN czy mógłbyś sprawdzić tą stronę http://binaryinstructor.com/pl/chart.html ? Jak myślisz czy jest to dobre narzędzie do analizy?

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 23-07-2014 21:43

Myślę, że to jest w miarę dobre narzędzie, szybko można wybrać wskaźniki, ale jestem bardziej przyzwyczajony do MT4 na Alpari. Jest lekka różnica pipsów pomiędzy tą stroną co podałeś, a MT4, którego używam. Nie ma to jednak zbytnio dużego znaczenia.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Arivi - 23-07-2014 22:48

(23-07-2014 17:20)MLN napisał(a):  Zapomniałem Wam napisać, że niedawno BDSwiss wprowadził ciekawą ofertę, a właściwie usługę - kopiowanie innych traderów. W skrócie, wpłacamy pieniądze, które inwestor będzie za nas samych starał się je pomnożyć.

Gorzej jeśli owy inwestor będzie tracił zamiast mnożyć.

RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 23-07-2014 22:52

To swoją drogą. Przy każdym inwestorze jest pokazany procent skuteczności stawianych opcji. Ale pomimo tego, inwestorom, których się kopiuje i tak zależy na jak minimalnych stratach. Zazwyczaj brokerzy dla najlepszych oferują ciekawe bonusy/dodatkowe środki pieniężne.

Odp: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Xkr - 24-07-2014 00:07

Ciekawa opcja, ciekawe jak to idzie w praktyce

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2