![]() |
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846) |
RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 16-06-2014 20:16 (16-06-2014 18:55)Sail napisał(a): no tak, ale kazdy admin zwija się w szczytowym momencie skladania depozytow i nie zamierza pelnic funkcji instytucji, tylko chce jak najwięcej zarobic. Poleceni na payeer juz zostaną jego poeconymi do momentu, az cos zlego zacznie się dziac z tym prockiem. Matematyka w ktoryms momencie zmusi go do zamknięcia programu. Prawdopodobnie tak właśnie będzie i pytanie kiedy nastąpi ten moment i czy zdążymy wyjść na plus. Między innymi dlatego umieściłem temat w tym dziale ![]() ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 23-06-2014 12:22 Codziennie otrzymuję wypłaty instant. Goldenchase nadal płaci! Oby jak najdłużej ![]() UWAGA - ruszył kolejny program na tej samej zasadzie! Wpłaty i wypłaty w Bitcoin, jeśli ktoś posiada. Tłumaczyć nie będę, bo polega na tym samym. Istnieje od 5 czerwca 2014! Pierwsza wpłata +30% - dobry przelicznik ![]() Reflink: http://golden-cows.com/en/?i=937 Czysty: http://golden-cows.com RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MarketGlory - 24-06-2014 14:45 (16-06-2014 20:16)kolorpurpury napisał(a):(16-06-2014 18:55)Sail napisał(a): no tak, ale kazdy admin zwija się w szczytowym momencie skladania depozytow i nie zamierza pelnic funkcji instytucji, tylko chce jak najwięcej zarobic. Poleceni na payeer juz zostaną jego poeconymi do momentu, az cos zlego zacznie się dziac z tym prockiem. Matematyka w ktoryms momencie zmusi go do zamknięcia programu. Chyba już padł nie chcę siać paniki ale ostatnia wypłata jaką zrealizowali to coś po 5 rano. Golden Chase jak najbardziej nadal działa ale Payeer nie i tutaj jest problem i ten napis strasznie śmieszny ![]() ![]() P.S chyba powinno być zwinęliśmy się ---- się frajerzy:xd ![]() Czas pokaże// ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kolorpurpury - 24-06-2014 18:07 (24-06-2014 14:45)MarketGlory napisał(a):(16-06-2014 20:16)kolorpurpury napisał(a):(16-06-2014 18:55)Sail napisał(a): no tak, ale kazdy admin zwija się w szczytowym momencie skladania depozytow i nie zamierza pelnic funkcji instytucji, tylko chce jak najwięcej zarobic. Poleceni na payeer juz zostaną jego poeconymi do momentu, az cos zlego zacznie się dziac z tym prockiem. Matematyka w ktoryms momencie zmusi go do zamknięcia programu. Payeer mi działa normalnie. Przy wypłatach z goldenchase występuje błąd. NA TEN MOMENT ODRADZAM INWESTYCJE! Zobaczymy czy to chwilowe czy już się zawijają z biznesem i kasą ![]() UPDATE: Właśnie wypłaciłem normalnie kasę z goldenchase na Payeer! Wygląda na to, że to były tylko chwilowe problemy z payeer. (Być może jakieś prace, bo payeer męczy się z wprowadzeniem ponownie kart) Sprawdź u siebie marketglory. U mnie problem minął ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MarketGlory - 24-06-2014 22:08 (24-06-2014 18:07)kolorpurpury napisał(a):U mnie też jednak nie miałem racji(24-06-2014 14:45)MarketGlory napisał(a):(16-06-2014 20:16)kolorpurpury napisał(a):(16-06-2014 18:55)Sail napisał(a): no tak, ale kazdy admin zwija się w szczytowym momencie skladania depozytow i nie zamierza pelnic funkcji instytucji, tylko chce jak najwięcej zarobic. Poleceni na payeer juz zostaną jego poeconymi do momentu, az cos zlego zacznie się dziac z tym prockiem. Matematyka w ktoryms momencie zmusi go do zamknięcia programu. ![]() No cóż ale trochę was wystraszyłem i siebie ofc ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - bizoniusz1975 - 25-06-2014 08:27 nie rozumiem siania paniki,program dziala wciaz,zreszta zamiast tutaj panikowac na wyciagniecie reki macie czat online gdzie admin od reki sprawdza co sie dzieje RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kolorpurpury - 25-06-2014 08:56 (25-06-2014 08:27)bizoniusz1975 napisał(a): nie rozumiem siania paniki,program dziala wciaz,zreszta zamiast tutaj panikowac na wyciagniecie reki macie czat online gdzie admin od reki sprawdza co sie dzieje Ostrożności nigdy dosyć ![]() Wiadomo przecież co się w końcu stanie z goldenchase. Skoro zarobki się mnoży bez konieczności dopłacania - nie ba bata, żeby w końcu to wyrobiło, więc trzeba wypłacać każdego dnia i wysysać z nich aż będą płacić ![]() ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - kamylo - 26-06-2014 19:19 Jak tam u Was z krasnalami? u mnie wygląda na razie tak: http://exik.cz/gcalc-en.php?data=108-104-35-3-2 jakieś podpowiedzi? czekać tydzień na tego co PP robi czy nadal reinwestować? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MarketGlory - 27-06-2014 00:43 (26-06-2014 19:19)kamylo napisał(a): Jak tam u Was z krasnalami? Nie wiem ja tam cały czas wypłacam już wypłaciłem 20$ mam to gdzieś czy paypal wróci czy nie, wole odzyskać chociaż trochę ![]() ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - MrReynevan2 - 30-06-2014 18:22 Damn you all... Nie macie czego szukać na wakacje, tylko robić fałszywe problemy z Payeerem? Spokojnie, kiedy padnie wtedy padnie, więc nie piszcie w każdym poście o tym, bo to się robi masakrycznie irytujące. Jak na razie: - Płaci - Na rocznicę autor dodał gambling, z którego korzystanie odradzam - Payeer działa normalnie |