Green Up + PIRAMIDA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Green Up + PIRAMIDA (/Temat-Green-Up-PIRAMIDA-8138) |
RE: Green Up + PIRAMIDA - Mikolaj1756 - 07-06-2010 21:04 przyznam rację przedmówcy , przywileje to masz tylko ty ... RE: Green Up + PIRAMIDA - wiseba - 07-06-2010 21:07 Wszystkich kliknołem nick: Wiseba RE: Green Up + PIRAMIDA - Malu - 07-06-2010 21:07 klikajcie na mnie Malu klikne oczywiście i wam ale jutro bo siostra chce RE: Green Up + PIRAMIDA - Killer - 07-06-2010 21:20 cos sciemniacie - nie przybyl mi ani jeden punkcik a niby klikneliscie RE: Green Up + PIRAMIDA - MareKSG - 07-06-2010 21:29 (07-06-2010 21:20)Killer napisał(a): cos sciemniacie - nie przybyl mi ani jeden punkcik a niby klikneliscie Jaki nick?? Tobie jeszcze dzisiaj nie klikałem RE: Green Up + PIRAMIDA - Vesperus - 07-06-2010 22:11 Ściema na maxa 15 ludzi doszło a moja łódź nic nie przepłynęła. Powinno się ich jakoś weryfikować RE: Green Up + PIRAMIDA - ledo - 07-06-2010 22:39 (07-06-2010 21:03)Killer napisał(a):Mów za siebie, a nie za wszystkich(07-06-2010 20:47)Zythus napisał(a): Daj sobie 10k postów i 10k reputów + wszystkie odznaki. Zbanuj Jeppersa, Marello, Leoparda, Kilola, Techa, Bolta, Royside'a i Razera. To to samo. W końcu masz przywileje. Nie EKIPA forum [tak jak napisałeś], tylko TY, bo jeżeli jest tak jak mówisz, to równie dobrze w to miejsce mogliby się "zmieścić" [jak sam to ująłeś] Ci, których wymieniłem powyżej. Ale skoro wolisz wpisać siebie to patrz wyżej. RE: Green Up + PIRAMIDA - Dominiczekwasiczek - 08-06-2010 05:24 Pamiętaj! Jeśli ktoś ci pomógł, nie zapomnij wcisnąć + przy jego poście. JA na was klikałem Czekam na rewanż>< Przypominam NIcK,, Maniek2" Co to ma być!!! Ja na was klikam ,a wy co?? Ja się wcale nieporuszyłem! Mogłbym zliczyć te osoby ,które mnie DŹGneły u jednej dłoni NIck: Maniek2 RE: Green Up + PIRAMIDA - Zythus - 08-06-2010 05:31 Killer, skończ lizać dupe bananowi, bo to jest już nudne. Nie napisałem do Ciebie, tylko do niego. Po raz wtóry się wtrącasz Jestem nikim? Ok, ale w takim razie CZYM Ty jesteś? Nikt mnie tu nie lubi, każdy ze mnie leje i wie że jestem kretynem? Spoko, dzięki za info Pewnie Ty mnie tutaj trzymasz Cytat:Nie chce Ci ublizac jednak w moich oczach jestes nedznym smieciem.Zabawne. Wg. mnie śmieszny jesteś Ty, bo jak byłem Tutorem to nic takiego o mnie nie mówiłeś. Czyżby strach przed Ekipą Forum? Hahaha CO do regulaminu: Temat naruszał w jakiś sposób Regulamin? Nie - więc co Ty pieprzysz o regulaminie? To było od tak, żeby mieć więcej kliknięć Swoją drogą przeglądając Twoje posty ostatnie, to chyba masz problemy z główką. Np. podobnie czepiasz się szulakaluble. Czyżby okres? Ojj... Ledo <3 hahaha RE: Green Up + PIRAMIDA - MotorniczyTramwaju - 08-06-2010 06:36 Wszyscy z rana kliknięci. Proszę o to samo bo coś nie widzę, żeby mi się powiększało Nick: Motorniczy |