![]() |
Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D (/Temat-Typy-NBA-mareczka-bo-wygonili-od-badiiego-D-80276) |
RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 25-11-2013 19:36 1. Utah Jazz vs Chicago Bulls typ: Bulls(-4) @ 1.83 2. Houston Rockets vs Memphis Grizzlies typ: Rockets(-1) @ 1.83 Ogromnie strzeszczajac: Randolph sam meczu nie wygra dla Memphis. Chicago slabe, ale i tak Bulls>Jazz i to jest wlasnie ten mecz, ktory wygraja na tym wyjazdowym tourze. Zrobilem z tego dubel i puszczam za 100. Edit: Post #777. Oby sie okazal szczesliwy ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - badii - 25-11-2013 19:45 Bulls na styku mecz widze, wiec odpuscilbym, a rockets oczywiscie do pogrania ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 25-11-2013 20:22 Na innych forach tak sie podniecaja tym dallas ale 5.5 to nie tak malo. Graja u siebie, ale tak naprawde Dallas Mavericks to inaczej Nowitzki + Ellis Mavericks. Wszystko zalezy od tych dwoch. Denver mimo slabszych wyjazdow ma wyrownana s5. Myslalem nad wolves ktorzy wygladaja dobrze. Jak 76rs stawili opor to wolves tym bardziej to zrobia i +7.5 wyglada naprawde niezle. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Szaman1644 - 25-11-2013 21:39 Na pierwszy meczyk mam handi -5,5. Grałbyś czy odpuściłbyś sobie? RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - mareczek - 25-11-2013 22:36 No juz napisalem co mysle o tym meczu. Osobiscie uwazam, ze nie jest to mecz w ktorym Dallas pocisnie Denver 10 czy 15 punktami, ale slabo mi ostatnio idzie. Moze czucia nie mam wiec rob jak uwazasz ![]() Pomyslalem, ze sprobuje jeszcze oprocz zwyklej gry inny sposob grania. Narazie przeznacze 2 dyszki zeby zobaczyc jak to bedzie szlo. Bede gral allin. Dziennie 3 mecze i kurs >=2. Chyba tylko na bet365 i betssonie mamy mozliwosc wyboru dodatkowego handicapu i zdobyczy punktowej. Ja bede gral na tym pierwszym. A wiec do rzeczy. Miami Heat vs Phoenix Suns(+19) @ 1.30 Indiana Pacers vs Minnesota T-wolves(+14) @ 1.29 Utah Jazz(+11.5) vs Chicago Bulls @ 1.29 Skrot: w Miami bardzo malo prawdopodobny blowout. W Indianie to samo. Jak dla mnie to zenada handi wystawione przez buka(+7) bo wedlug mnie jest to bardziej wyrownany mecz niz oni uwazaja. Na koniec slabe Jazz i rownie slabe na wyjezdzie Chicago. Bulls wygraja jak pisalem ale raczej nie 12 punktami. Idealnie gdyby oba typy weszly co wedlug mnie jest bardzo prawdopodobne. RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - michal_1311 - 25-11-2013 23:54 Ja gram czasem takim sposobem jak TY ![]() ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Szaman1644 - 26-11-2013 07:25 Z wczorajszych podstawowych typów 2 wszedł na pewno, bo tylko ten obstawiałem. Wielkie dzięki. Liczę na dobre dzisiejsze typy ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Mati0009 - 26-11-2013 09:12 1 mecz nie wszedł, była dogrywka, ale za drugi dzięki ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - ryback - 26-11-2013 10:37 u mnie jeden wszedl 3 w plecy ciezka noc ehh juz wole moje btc ![]() RE: Typy NBA mareczka, bo wygonili od badiiego :D - Szaman1644 - 26-11-2013 10:46 Czyli kolejne szczęście, że obstawiłem ten mecz, który akurat wszedł ![]() |