Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca ! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca ! (/Temat-Rozwiazane-Cheterstwo-nie-poplaca-8)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ksomix - 07-02-2010 22:32

nie wiem, nie dostalem jeszcze bana Big Grin poczytaj, powinno gdzies na forum byc

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - ashx - 08-02-2010 20:03

a gdybym rozdał te konta ??

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - lukasz1214 - 09-02-2010 13:06

A chlopaki a jak powiem kumplom zeby sie rejestorowali a oni pozniej niebda wchodzic na kOnto to dostane bana czy niee Ale by zakladali konta normlanie Smile

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - dawi202 - 10-02-2010 17:00

Powiem wam że z jednego IP może być wiele kont bo sam jestem w sieci radiowej i wszyscy mamy takie same IP. A to że wykrywają fake konta to na pewno że IP no i konfiguracja komputera takie same.

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - adminek - 10-02-2010 17:02

ja szczerze mówiac mam kilka fake kont i nic nie zbanowali mnie i nawet juz nagrode dostałem xd

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - con1u - 10-02-2010 17:32

ja tez nawet wiecej

RE: Cheterstwo nie popłaca ! - omencs - 10-02-2010 17:42

Co do tych fake kont, to wy te konta rejestrujecie normalnie czy wysyłacie z normalnego konta zaproszenia? Bo ja wysłałem zaproszenia na moje 3 e-maile i zarejestrowałem sie.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca ! - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.