Del - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Del (/Temat-Del-79445) |
RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - fato - 20-11-2013 12:18 hmmm ładnie ładnie ja tu walczę z każdym gramem a Ty przytyć chcesz. powodzenia ps. starannie prowadzony dziennik powodzenia RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - KamilM - 20-11-2013 12:39 Patrząc na Twoją sylwetkę, szczególną uwagę poświęciłbym na Nogi, Plecy, Barki i Triceps. Jak chcesz wiedzieć dlaczego tak uważam zapraszam na maila [email protected] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 20-11-2013 12:48 (20-11-2013 12:18)fato napisał(a): hmmm ładnie ładnie ja tu walczę z każdym gramem a Ty przytyć chcesz. No to dawaj mi te gramy, chętnie przyjmę Dzięki. (20-11-2013 12:39)KamilM napisał(a): Patrząc na Twoją sylwetkę, szczególną uwagę poświęciłbym na Nogi, Plecy, Barki i Triceps. Możesz śmiało napisać tutaj w temacie czemu tak uważasz, ja z moją sylwetką nie mamy żadnych tajemnic Ale tak jak pisałem wcześniej ... zaraz będę miał rozpisany plan treningowy oraz diety od profesjonalisty, więc tak czy siak tymi partiami zajmę się na pewno RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - asiorek - 20-11-2013 15:56 No No przeleciałem od 1 do 12 strony i normaalnie z miłą chęcia czekam a resztę dni Trzymam kciuki za spełnienie 1 jak i 2 celu. Ma sie chęci i motywację to można zdziałać cuda Myślę nad otwarciem dziennika jak zarabiam BTC, ale nie wiem jak się za to zabrać żeby to miało ręce i nogi.. Cel mam myślę szczytny, oby tylko stawka btc była w okolicach 2k zł to cel zrealizuje Także jeszcze raz trzymam kciuki RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 20-11-2013 20:11 jej, gratulacje już na samym początku że Ci się chciało przewertować 12 stron tematu ! nie ma na co czekać, jeśli wiesz że chcesz coś robić, wiesz że dziennik może Ci w tym pomóc, nie zastanawiaj się tylko klikaj Nowy temat i pisz regularnie dziennik ! Dzięki za miłe słowa, zapraszam do udzielania się i mam nadzieję że " do zobaczenia " w Twoi dzienniczku ! Hej RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 20-11-2013 22:00 Widzę dzisiaj lepiej z zarobkami, dawaj dawaj będziesz prawdziwym VIP'em w internetach niedługo. RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 20-11-2013 22:34 No ciut lepiej jest Taaa, zaraz po Tobie RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - asiorek - 20-11-2013 22:58 (20-11-2013 20:11)VIP napisał(a): jej, gratulacje już na samym początku że Ci się chciało przewertować 12 stron tematu ! http://zarabiam.com/Temat-Trzepiemy-hajsy-w-internetach-80359 paczaj ! RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 20-11-2013 23:17 Podziałał ekspresowo widzę - brawo ! RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - asiorek - 20-11-2013 23:25 Trzeba się wziąc za siebie, Jeszcze dojdzie waga.. mogę oddac Ci troche kg ; p na zbyciu do oddania mam jakies 30 kg na spokojnie. Także jak chętny to za free oddam xD |