Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie (/Temat-Zarabiaj-na-facebooku-i-fanpage-300-zl-miesiecznie-74687) |
RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - sheko12 - 26-09-2013 23:05 Ciekawy, w przyszłym miesiącu myśle, że z przyjemnością kupie RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - szykiryki - 27-09-2013 07:41 Zgodnie z obietnicą mogę już pochwalić się efektami wdrożeniem mechanizmów, które są opisane w poradniku . Wczoraj przez cały dzień (cyklicznie, co parę godzin) promowałam pomysł z bodajże 13 str. poradnika z własnym, autorskim produktem. Nieco zmodyfikowałam poradę Złego Szeląga, ale ogólnie działanie było oparte na tym co zostało opisane w poradniku. Wynik: + dodatkowo 25 nowych like'ów Konwersja może nie jest porażająca, bo na 1200 aktywnych fanów jest 6 leadów, ale pokazuje to tylko to, że jak będzie więcej fanów będzie więcej kasy . RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - Nupek369 - 27-09-2013 22:18 Ostatnio zakupiłem, dzisiaj przeczytałem i również jestem zadowolonym klientem. Czytało się przyjemnie, wszystko jasno i prosto opisane. Sporo sposobów na zarobek. Osobiście zaczynam od zera, nie mam żadnego fan pejdża, ale myślę, że za jakiś czas zacznę zarabiać 2 Mam nadzieję, że drugi poradnik będzie równie wartościowy co pierwszy RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - Zloty - 28-09-2013 18:40 Właśnie zakupiłem poradnik Pieniążki zostały przelane za oba poradniki. Czekam teraz tylko na to aż pojawią się na mojej skrzynce pocztowej i zabieram się do lektury O każdym zarobionym grosiku dzięki poradnikom będę alarmował w tym miejscu RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - Zły_Szeląg - 29-09-2013 12:54 Poradnik w sprzedaży jeszcze tydzień. Do tego czasu proszę kupić lub ewentualnie rezerwować. Dziś spodziewam się recenzji drugiej części, temat TUTAJ Dla osób, które kupiły lub kupią pierwszą część, druga w cenie 15 zł Dla pozostałych 30. Dziękuje za wszystkie opinie (dotychczas 100% pozytywnych) i w razie pytań proszę o kontakt RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - Yogii - 29-09-2013 12:56 oczywiscie kupuje drugą część RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - Okazzi - 29-09-2013 13:11 Zły, mam nadzieję, że opisane w tym poradniku metody nie są jakby chwilowe i za miesiąc czy też dwa nadal będzie je można stosować i będzie to przynosić korzyść? RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - Zły_Szeląg - 29-09-2013 13:18 Tak No i będę co miesiąc - dwa wysyłał aktualizację, jak coś się pozmienia. Pierwsza będzie wysłana już dziś RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - surfer0700 - 29-09-2013 13:19 (29-09-2013 13:11)Okazzi napisał(a): Zły, mam nadzieję, że opisane w tym poradniku metody nie są jakby chwilowe i za miesiąc czy też dwa nadal będzie je można stosować i będzie to przynosić korzyść? Metody nie są chwilowe edit: Zły mnie wyprzedził RE: Zarabiaj na facebooku i fanpage 300 zł miesięcznie - szykiryki - 29-09-2013 14:27 Żeby ponownie potwierdzić skuteczność porad Złego Szeląga wklejam 'poprawiony screen', bo wpadło znów parę złotych . Było 124 zł jest 207 zł (uzbierane w 3 dni i dobite do minimum wypłaty :huh. Nie jest więc żadną przesadą, że dzięki poradnikowi można zarobić 300 zł miesięcznie na FP, choć myślę, że kwota 300 zł jest takim minimum i przy odpowiednim zaangażowaniu oraz pracy zarobki sukcesywnie rosną. |