Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) (/Temat-Darmowe-i-platne-typy-bukmacherskie-komentarze-mile-widziane-BLOG-68777) |
RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 22-09-2013 11:13 (22-09-2013 11:04)kwenk21 napisał(a): Ja dzisiaj z ryzykowniejszych typów zagram Valarenga DNB po ładnym kursie 4.50. zależy co zrobi Rosja, jak przegra = kabaret będzie w tym meczu, obie drużyny będą chciały przegrać, jak wygra = będzie zacięty pojedynek. he, z rana upolowałem tajwan @ 11 i jest gitarka RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Rhaegar - 22-09-2013 11:31 Ungur nie tym razem RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Damkofr - 22-09-2013 16:34 Ruch- Śląsk nie wszedł. Mocno się zastanawiałem ale dobrze że nie postawiłem. sevilla tez w dupe słabo dziś. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 23-09-2013 19:37 na jutro z tenisa polecaaam : Lukasz Kubot @ 2.38 - ATP Bangkok Pablo Cuevas @ 4.0 - ATP Kuala Lumpur (Rusek to sprzedawczyk, wiec nie zdziwi mnie tu wygrana Cuevas'a, raczej za drobne do pogrania) Eugenie Bouchard @ 2.50 - WTA Tokyo (jak Kanadyjka zagra na swoim najlepszym poziomie, to kto wie, kto wie...) Victor Baluda @ 2.50 - challenger Fergana Batyr Sapaev @ 7.0 - @up (za drobniaki) Valery Rudnev @ 1.90 - @up Flavia Penetta @ 2.1 - WTA Tokyo na tyle z dogów :> RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Panco122 - 23-09-2013 20:00 Nie mam pojęcia, na jakiej podstawie stawiasz takie typy, ale powodzenia.. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 23-09-2013 22:30 Kubot grac potrafi, moze goowka nie ta, ale jutro wygra. Cuevasa ooisalem wczesniej. Gienia moze powalczyc z Sloane. Balude ostatnio widzialem i ladnie sobie pogrywal. Sapaev na czuja. Rudnev lepsze wyniki w ostatnim czasie. U penetty to bardziej przeciwko glowie wozniackiej. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - badii - 24-09-2013 18:24 Kubot nie dal rady. Cueava izi 2-0, wiedzialem, ze cos mi tu nie gra w tym meczu. Gienia planowo. Baluda padake zagral Sapaev to samo. Rudnev planowo. Penetta jednak za slaba. Vesely @ 1.72 do grania na wieczor ) RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Damkofr - 24-09-2013 21:55 dzieki za veselego wchodzi jak w masło. Wiecej takich meczy. RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Panco122 - 24-09-2013 23:07 Coś na jutro grasz? RE: Darmowe i płatne typy bukmacherskie - komentarze mile widziane. (BLOG) - Rzeziu - 25-09-2013 00:00 Ja zarobiłem kupe kasy |