Konkurs FC & ZC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Konkurs FC & ZC (/Temat-Konkurs-FC-ZC-65925) |
RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 03-04-2013 22:37 30.03 - pan arbuz - konto ultimate, kontakt z Arturem RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 03-04-2013 22:38 roztrzygnięcie 31.03 - nagroda główna bedzie jutro tj czwartek o godzinie 20 RE: Konkurs FC & ZC - Roxi5017 - 03-04-2013 22:44 FC, edytujemy posty a nie walimy jeden pod drugim RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 03-04-2013 22:52 to było na gorąco wybierane, myślę ze nikomu az tak bardzo nie powinno to przeszkadzac RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 04-04-2013 19:13 31.03 czyli WIELKI FINAŁ - rywalizacja niezwykle zacięta. W ekipie FC odbyła się zażarta dyskusja, kto ma wygrać. Bardzo oryginalny i niebanalny był tekst PanaArbuza, jak zwykle fifa127 trzymał poziom literacki, do walki wlączyli się również inni z naprawde mocnymi wierszami - np z wyśmiewaniem Francuza, którego chcecie usilnie zawsze ustrzelić niczym kaczke. Postanowiliśmy jednak nagrodę główną przyznać Martinsowi za rapujący kawałek - w celu otrzymania nagrody proszę o kontakt z Damianem Pragniemy Wam serdecznie podziękować za poświęcony czas na zabawę z nami, dlatego za KAŻDY wiersz (liczy się cały miesiąc) dostaniecie po 1000 punktów Fireprofit, które będziecie mogli wymienić na nagrody według własnego uznania. W sprawie przyznania punktów prosze o kontakt z Arturem. RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 04-04-2013 20:23 W sprawie pozostałych nagród mamy kontaktować się z wami ponownie drogą mailową? Napiszcie więcej informacji o tym. Gratulacje dla zwycięzcy, a przede wszystkim moim zdaniem dla PanArbuza za wytrwałość oraz dość długie i za pewne pochłaniające dużo czasu wiersze! RE: Konkurs FC & ZC - luxiorsan - 04-04-2013 20:54 strasznie niewiele osób pisało wierszyki a się opłacało. ja napisałem 2 i mam ultimate na miesiąc gratulacje dla zwycięzcy oraz dla fify i arbuza za wytrwałość. fajnie było trochę promować proponuje więcej takich kreatywnych konkursów FC RE: Konkurs FC & ZC - ZAGUBIONY - 04-04-2013 21:08 Super konkurs i znakomite nagrody, oby więcej takich inicjatyw . Gratulacje dla wszystkich, którzy coś wygrali. Pozdrawiam RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 05-04-2013 10:34 (04-04-2013 20:23)fifa127 napisał(a): W sprawie pozostałych nagród mamy kontaktować się z wami ponownie drogą mailową? Najlepiej drogą mailową RE: Konkurs FC & ZC - FireMedia - 07-04-2013 23:14 Uwaga! Wszyscy zwycięzcy w konkursie jeśli do tej pory się z nami nie skontaktowali(jeśli ktoś nie ma pewności czy mail na pewno doszedł mozna zglosic sie jeszcze raz) proszeni są o kontakt na [email protected] podając link do wiersza, login, adres w przypadku wygranych rzeczowych. Do dnia 10.04 po tym czasie wysyłka może się znacznie opóźnić. |