Mise Gagnante - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Mise Gagnante (/Temat-Mise-Gagnante-65172) |
RE: Mise Gagnante - igman - 20-06-2013 07:59 (19-06-2013 17:56)Majka napisał(a): Nie ma prawa wyskakiwać, że używasz proxy. Używaj opery - otwórz zakładkę (np. supersoniads), prawy przycisk myszy - ramka - otwórz na nowej karcie - i teraz zmieniaj IP Cytat:Używaj opery - otwórz zakładkę (np. supersoniads) Otwieram zakładkę Avec Point Click Track - pokazują się oferty. Cytat:prawy przycisk myszy - ramka - otwórz na nowej karcie Otwiera się to samo w nowej karcie- jw. Cytat:i teraz zmieniaj IP włączam teraz VPN żeby zmienić IP z polskiego na holenderskie, klikam w ofertę i nie działa. RE: Mise Gagnante - miniek9090 - 20-06-2013 08:28 (19-06-2013 23:21)mmarko1 napisał(a): Mała podpowiedź jakie oferty robić mógłbyś jeszcze napisać z jakich krajów są te oferty? ciężko wybrać spośród tylu RE: Mise Gagnante - igman - 20-06-2013 08:46 Może ktoś nagrać filmik jak wypełniać te oferty holenderskie, niemieckie itp? K*rwa nie wiem jak wy wypełniacie tyle ofert na raz. Ja się męczę z jedną ofertą za 79 MGs z holenderskiego IP Cytat:Postcode wpisuję jakiś zmyślony postalcode i wyskakuje na czerwono: Vul a.u.b. uw postcode (goed) in W*urwiony przechodzę do następnej oferty na holenderskim IP Cytat:Install and run mobile apps using one of the following options: Wpisuję e-maila... Cytat:We've sent an email to [email protected] with the link! Odbieram emaila: Cytat:Hi, Klikam w link i wyskakuje: Cytat:Error: Bad or missing deviceOs Nie działa. Przechodzę do innej oferty: Normalnie ciśnienie mi rośnie. Niech ktoś nagra filmik jak wypłeniać te oferty. RE: Mise Gagnante - twardy - 20-06-2013 10:14 ale macie zachcianki, wszystko podane na tacy a nawet nie potraficie z tego skorzystac RE: Mise Gagnante - Dennisek78 - 20-06-2013 14:11 igman nie jesteś stworzony do zarabia na mise gegnante, odpuść sobie koleś, bo dostaniesz zawału. Pozdro. @Dla tych co nie wiedzą z jakiego kraju - tyle wam mogę napisać, NIE ZARABIAJCIE na mg, takich debili nie chcemy .. nauczcie się sami -_- RE: Mise Gagnante - Majka - 20-06-2013 16:22 (19-06-2013 23:21)mmarko1 napisał(a): Mała podpowiedź jakie oferty robić Ty mała podpowiedź Opróżnij PW lepiej Mmarko Ty wspominałeś coś na ten temat innych serwisów w stylu mise gagnate...? Gdzie nie banują za vpny i wypłacają. Też znam jeden może się wymienimy nazwami serwisów.... oczywiście PW RE: Mise Gagnante - igman - 20-06-2013 19:38 Nie wiem po co robić te oferty na zagranicznych IP jak na polskich IP są te same oferty (chodzi o ilość MGs), a łatwiej je wykonywać bo nie trzeba szukać jakiś postalcodów, Huisnummer toevoeging itp. Mam 241 MGs. Mogę komuś wysłać jak ktoś chce. RE: Mise Gagnante - igman - 20-06-2013 21:45 Nie wiem po co robić te oferty na zagranicznych IP jak na polskich IP są te same oferty (chodzi o ilość MGs), a łatwiej je wykonywać bo nie trzeba szukać jakiś postalcodów, Huisnummer toevoeging itp. Mam 241 MGs. Mogę komuś wysłać jak ktoś chce. RE: Mise Gagnante - Majka - 21-06-2013 14:01 Kolejne wypłaty dziś zrealizowali Na polskim IP niczego się nie dorobisz VPN jest obowiązkowy w tym serwisie. Trzeba się wszystkiego nauczyć... RE: Mise Gagnante - tarzan - 21-06-2013 16:04 U mnie za vpna wróciło się po jednym dniu |