EasyHits4u - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: EasyHits4u (/Temat-EasyHits4u-50949) |
RE: EasyHits4u - MrocznyKILL - 29-10-2016 19:50 (29-10-2016 19:36)Owl_ napisał(a): EasyHits4u, to chyba tylko do reklamy się nadaje? Jakoś nie widać w Internecie masowych dowodów wypłat z tego systemu? Da się tutaj chociaż 100 $ na miesiąc zarobić? Jeśli się mylę, to mnie sprostujcie. Miło że inni też zauważają hipokryzję mikuss skoro to serwis do reklam a z niego taki biznesmen co zarabia takie kwoty na godzinę o jakich nam się nie śni bawi się w klikanie na easy zamiast po prostu wykupić sobie reklamę. Wracając do pytania tak easy to serwis do reklam mnie nie stać na wykup reklamy w easy dlatego od czasu do czasu klikam osobiście bo to fajne źródełko ref zwłaszcza do zagranicznych serwisów. RE: EasyHits4u - mikuss - 29-10-2016 19:56 (29-10-2016 19:36)Owl_ napisał(a): EasyHits4u, to chyba tylko do reklamy się nadaje? Jakoś nie widać w Internecie masowych dowodów wypłat z tego systemu? Da się tutaj chociaż 100 $ na miesiąc zarobić? Jeśli się mylę, to mnie sprostujcie. popatrz dobrze w topicu a znajdziesz screen z wypłaconą kwotą ( w sumie nie całą, bo całość około 500$) swoje zarobiłem i na prąd również Ale to już przeszłość. Z easy korzystałem dopóki na koncie premium i ultimate były bonus z refów - miesięcznie nawet kilkadziesiąt $ za nic, a tak klikałem sobie z nudów ( dobry zabijacz czasu na 4-5 h) przy okazji reklamując linki ptp ( kolejne$) plus kolejne $ w samy easy za surf, ale od maja bonusu nie ma więc i nie korzystam z easy, swoje konto sprzedałem zarabiając jeszcze dodatkowe pieniążki Ja w przeciwieństwie do wielu osób posiadam umiejętność kalkulacji co się opłaca a co nie i niestety jak już pisałem podróbka sejfik jest 100 lat za murzynami do zwykłej platformy reklamowej easy hits i nie dożyje na 90% tego że w ogóle doścignie polski ślimak coś zagranicznego. To co tutaj miałem ~ w pół roku na sejfiku zbierałbym kilka lat ... Więc poświęciłem czas porządnej stronie a nie podróbce sejfik bo liczby są liczbami P.S Jak widać mroczny jak mochery zbiera fanów sejfika i teraz będą ataki na osoby Które skrytykują podróbkę o nazwie sejfik, sami sobie posłodzą, teraz tylko patrzeć aż topik sejfik zostanie zapełniony gotowcami tekstami przez jedno postowych pijarowców zatrudnionych przez autora a tak mroczny lubi krytykę Jak widać mija się to z prawdą, ale koniec oftopiku bo to nie topic o podrobce sejfik z 44k niekatywnych kont którzy nie mogą się przecież mylić w kwestii jakości podróbki RE: EasyHits4u - MrocznyKILL - 29-10-2016 20:14 (29-10-2016 19:56)mikuss napisał(a):(29-10-2016 19:36)Owl_ napisał(a): EasyHits4u, to chyba tylko do reklamy się nadaje? Jakoś nie widać w Internecie masowych dowodów wypłat z tego systemu? Da się tutaj chociaż 100 $ na miesiąc zarobić? Jeśli się mylę, to mnie sprostujcie. Masz racje tylko Ty jesteś taki inteligentny bracie A Ty myślisz że z aukcji na sejfiku nie robię użytku że zarobków nie inwestuje aby przyniosły duuuużo większy zysk jak sądzisz jak to możliwe że z sejfika mam wypłacone odrobinę ponad 2 k a zarobiłem prawie 12k. Wydaje Ci się że tylko Ty jesteś jaśnie oświecony. Żałosne wręcz. Kiedy wreszcie zrozumiesz że nie ważne jaka platforma ważne kto siedzi przed monitorem RE: EasyHits4u - Owl_ - 29-10-2016 20:34 (29-10-2016 19:50)MrocznyKILL napisał(a): Wracając do pytania tak easy to serwis do reklam mnie nie stać na wykup reklamy w easy dlatego od czasu do czasu klikam osobiście bo to fajne źródełko ref zwłaszcza do zagranicznych serwisów. Ja ostano zainwestowałem w reklamę EasyHits4u około $ 50 USD, reklamowałem swój ulubiony program, ale efekty były raczej słabiutkie. RE: EasyHits4u - MrocznyKILL - 29-10-2016 20:43 (29-10-2016 20:34)Owl_ napisał(a):(29-10-2016 19:50)MrocznyKILL napisał(a): Wracając do pytania tak easy to serwis do reklam mnie nie stać na wykup reklamy w easy dlatego od czasu do czasu klikam osobiście bo to fajne źródełko ref zwłaszcza do zagranicznych serwisów. O refy do neo, clix itp jest bardzo trudno raczej coś mniej znanego opłaca się promować. RE: EasyHits4u - MrocznyKILL - 26-03-2017 19:31 Up. Zapraszam do zapoznania się z tematem kolejne osoby które potrzebują "darmowej reklamy". RE: EasyHits4u - MrocznyKILL - 29-04-2017 13:56 Pod moje serwisy studnia easy powoli wysycha... Jakieś pomysły jak dobrze spieniężyć wejścia z easy ? RE: EasyHits4u - MrocznyKILL - 20-05-2017 13:50 Bonusik Zapisz się z refa i wy surfuj 100 reklam a otrzymasz 10FG na forum +2 Reputki. (Napisz w poście nick z easy) RE: EasyHits4u - MrocznyKILL - 26-01-2018 21:51 @up Ma ktoś jakieś nowe pomysły na spieniężenie ruchu z serwisu? RE: EasyHits4u - Krzysztofer666 - 03-02-2018 22:12 z sejfika opłaca dać się link ? |