Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 18-03-2012 15:41

Bramki proxy są wszystkie zapisane przez support więc żadna tam nie zadziała...

Lepiej skorzystaj z jakichś kanałów VPN ;/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 18-03-2012 15:46

(18-03-2012 15:41)dennisek78 napisał(a):  Bramki proxy są wszystkie zapisane przez support więc żadna tam nie zadziała...

Lepiej skorzystaj z jakichś kanałów VPN ;/

ale mam same niemieckie kanały za free smutny

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 18-03-2012 15:48

niemieckie nic nie dadza bo robia to samo z niemcami na fr jak z polakami. Jedynie mozesz na de robic ale tam sie chyba to malo oplaca.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 18-03-2012 15:49

(18-03-2012 15:33)Majka napisał(a):  
(18-03-2012 12:58)Majka napisał(a):  a na niemieckim IP możemy wypłacić z francuskiej strony? pewnie samemu trzeba się przekonać ...hehehe
Darmowe vpn to najczęściej niemieckie ( przynajmniej ja tak mam)

To może inaczej zapytamUndecided
Chcę wypłacić kase - jakiej bramki proxy użyć(darmowej) aby nie otrzymać bana Huh
Proszę jeżeli można o link

sciagnij sobie Proxy Switcher. Wyszukaj proxy, Znajdz Francuskie czy tak Niemieckie w zakładce (Elite - gdyż te nie ujawniaja proxy), ustaw adres IP i port w przegladarce, wejdz na euro i zlec wypłąte

Ja juz 5 dzien czekam na wypłąte ;/

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kubeq24 - 18-03-2012 17:10

ja czekam tydzień

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - ignisinferius - 18-03-2012 17:53

ja zarobiłem 7,5 euro pierwszego dnia (nie chciało mi się więcej robić) i czekam aż dostanę wypłatę

nie robię więcej na wypadek bana Big Grin
nie będę im nabijał kasy

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 18-03-2012 18:35

(18-03-2012 17:53)ignisinferius napisał(a):  ja zarobiłem 7,5 euro pierwszego dnia (nie chciało mi się więcej robić) i czekam aż dostanę wypłatę

nie robię więcej na wypadek bana Big Grin
nie będę im nabijał kasy

mam to samoBig Grin

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 18-03-2012 19:15

(18-03-2012 15:49)TwojaMama napisał(a):  
(18-03-2012 15:33)Majka napisał(a):  
(18-03-2012 12:58)Majka napisał(a):  a na niemieckim IP możemy wypłacić z francuskiej strony? pewnie samemu trzeba się przekonać ...hehehe
Darmowe vpn to najczęściej niemieckie ( przynajmniej ja tak mam)

To może inaczej zapytamUndecided
Chcę wypłacić kase - jakiej bramki proxy użyć(darmowej) aby nie otrzymać bana Huh
Proszę jeżeli można o link

sciagnij sobie Proxy Switcher. Wyszukaj proxy, Znajdz Francuskie czy tak Niemieckie w zakładce (Elite - gdyż te nie ujawniaja proxy), ustaw adres IP i port w przegladarce, wejdz na euro i zlec wypłąte

Ja juz 5 dzien czekam na wypłąte ;/

zakładka elite jest pusta - potrzebna wersja pro, która jest płatnasmutny
Nie ogarniam tego smutny nie potrafię...

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - TwojaMama - 18-03-2012 19:22

(18-03-2012 19:15)Majka napisał(a):  zakładka elite jest pusta - potrzebna wersja pro, która jest płatnasmutny

sprawdz PW

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Majka - 18-03-2012 20:22

(18-03-2012 19:22)TwojaMama napisał(a):  
(18-03-2012 19:15)Majka napisał(a):  zakładka elite jest pusta - potrzebna wersja pro, która jest płatnasmutny

sprawdz PW
Bardzo dziękuję za pomoc!!!! +