![]() |
Earning na bonusach i airdropach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Earning na bonusach i airdropach (/Temat-Earning-na-bonusach-i-airdropach-165443) |
RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 19-03-2021 16:27 Oprócz obecnego wyrywania bonusów bądź zarabiania na crypto, w najblizszych dniach mam zamiar otworzyć się na e-whoring. Jaki wstępny plan ? -konto na zagranice, tu już ponad 1.3k follow, konto odnawiam, dlugo stalo nie tykane, -konto pod polskę, dopiero zacząłem promowanie, Teraz tylko mam rozkminę, czy będę wolał zgarnaić hajs od klientów czy może uruchomić pod to program z MyLead, pytanie co bardziej opłacalne ? W między czasie jak wypromuje lepiej konta na instagramie, mam zamiar stworzyć konto na Snapchacie i tam też uruchomić promowanie. RE: Earning na bonusach i airdropach - Askara - 20-03-2021 17:59 Uczysz innych zarabiać? RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 21-03-2021 16:46 (20-03-2021 17:59)Askara napisał(a): Uczysz innych zarabiać? Jeżeli chodzi o e whoring to pomogę tyle co umiem, ale ja dopiero zaczynam, więc jestem świeży Jeżeli chodzi o crypto to siedze w airdropach i teraz już rzadziej, tradeuje na XLM. #1 Dzień na E-whoringu -przygotowanie kont, -monotonne pisanie, niestety bez rezultatów, -promowanie kont, 2x pod polskę, 1x pod zagranicę Czas: ~3h Zysk: 0 zł #2 Dzień na E-whoringu -promowanie kont, 2x polska, 1x zagranica -pierwsi zaliczeni klienci Czas: ~intensywne 1h, lekko ponad Zysk: 20 zł (+25 zł dopiero wysłane, dojdzie na dniach). Całkowity zysk: 45 zł. RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 22-03-2021 23:59 #3 dzień na e-whoring -promowanie kont rano i wieczor, -klient zaliczony i ustawieni conajmniej 3 kolejni, Czas: po trochu orzez caly dzien, lacznie obstawiam 2h Zysk: 25 zł (klient prawdopodobnie walnal konkret sumke na 150 za specjalna usluge) Jutro potwierdze czy doszedl przelew ![]() Tak wiec cos rusza ale ciagle mało, lepsze takie 3 dychy niz kompletne 0 zł. Zobaczymy na dniach jak to sie potoczy. 1 z kont ktore dobrze sie promowalo ma ograniczenia i nie moze ani followac ani nic. W planach kolejne konto pod pewien target, zobaczymy jak to wyjdzie. Na razie bede informowac jak ida postepy. Co do crypto to narazie bubel, nie ma nic ciekawego :/ XLM trzymaja sie na poziomie 1.55-1.62, musza wkoncu wybic sie z tej bariery i wrocic na swoja pozycje 1.90 zł ![]() RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 23-03-2021 20:46 #4 dzień na e-whoring -promowanie kont rano i wieczór, -klient zaliczony, ze wczoraj i piękny duży lead ![]() -utworzone nowe konto na insta, Czas: dziś bardzo mało, mniej niż 1h Zysk: 150 zł Statystyki: Konta pod Polskę: 3 Konta pod zagranicę: 1 RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 25-03-2021 22:50 #5 dzień na e-whoring -promowanie kont rano i wieczór, -przeanalizowanie pomysłów w celu automatyzacji pracy, Czas: 1h Zysk: 0 zł Statystyki: Konta pod Polskę: 3 Konta pod zagranicę: 1 W planach kolejne konta, chcę zrobić masówkę, ale wtedy gdy będę pewny, że mój ruch jest już zautomatyzowany i nie będę musiał pisać z targetami. RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 27-03-2021 14:43 #6 dzień na e-whoring -promowanie kont rano i wieczór Czas: 1h Zysk: 650 zł (uparł się i zamiast przelewiku to walnął doładowanie do tel za 50 zł, nie przeszkadza bo akurat kończył mi się pakiet ![]() Statystyki: Konta pod Polskę: 4 (ale to najnowsze nie promowane jeszcze, bo otrzymałem zlecenie na stronę WWW). Konta pod zagranicę: 1 RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 27-03-2021 21:32 #7 dzień na e-whoring -promowanie kont rano i wieczór, -promowanie nowego konta, w planie jeszcze w tym tyg. bedzie realizacja do 6-7 kont, mój plan to dojscie do jakis 10 kont i oszacowanie zyskow przy 10 kontach, Czas: 1h Zysk: 20 zł (kolejne zlecenie na stronę WWW, tym razem po znajomości LP, więc hajsik koło 300 wpadnie) Gdyby e-whoring dawał mi 100 zł dniówki to bym naprawdę mógł spać spokojnie ![]() Statystyki: Konta pod Polskę: 4 Konta pod zagranicę: 1 RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 28-03-2021 16:58 #8 dzień na e-whoring -promowanie kont rano i wieczór, -promowanie nowych kont, doszło 2x kolejne, Czas: 2h Zysk: 55 zł na godzinę 17:59, dzień się nie skonczył, jeszcze moze cos ugram, na pewno w tym tyg wpadnie +200 zł z e-whoringu bo mam już dwóch pewnych klientów. Statystyki: Konta pod Polskę:6 Konta pod zagranicę: 1 RE: Earning na bonusach i airdropach - shf - 29-03-2021 20:10 #9 dzień na e-whoring -promowanie kont rano i wieczór Czas: 4h Zysk: 155 zł na godzinę 22:23 Statystyki: Konta pod Polskę:6 Konta pod zagranicę: 1 Jutro przewidywana minimum dniówka w postaci 100 zł. Dziś ładna dniówka, najlepsza od ostatnich 9 dni ![]() PS: na zielono będę zaznaczał dni, w których przebiłem swoją dniówke, wiec jezeli jutro wpadnie 150 zl to bedzie czarny napis, jak przebije dniowke to bedzie zielony. Dzięki temu bedzie łatwo zobaczyc odbiorcom progress. |