![]() |
Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie (/Temat-Wlasny-kanal-YouTube-Porady-o-Instagramie-160673) |
RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - VNMX. - 22-07-2019 14:49 To polecam Ci nagrywać więcej filmów na raz i planować do przodu. Może krótszy format, do 5-7 minut na przykład. RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 22-07-2019 18:05 Wiesz, to nie samo nagrywanie jest problemem, tylko montaż zabiera potem najwięcej czasu ![]() Ale postaram się coś pomyśleć, żeby nieco zoptymalizować częstotliwość wydawania filmików. Bo masz sporo racji. Jako, że to forum o zarabianiu, to może czas na małe podsumowanie sprzedaży e-booka, który napisałem niedawno ![]() Oczywiście nie jest to w całości sprzedaż z YT, poszło sporo reklamy na FB Ads (i nadal leci). Także, aż tak kolorowo nie jest, na samą reklamę wydałem ok. 3 tysiące. Ale książka się zwraca i generuje mi nowych subskrybentów na kanale. Na priv też dostaje sporo pozytywnych opinii od osób, które kupiły także nic tylko działać dalej ![]() ![]() ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 02-09-2019 23:02 Ostatnio sporo się narzeka na hashtagi... małe przypomnienie istotnych zasad: RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - dzemba - 04-09-2019 09:42 Niezły przyrost subów na kanale odkąd ostatnio sprawdzałem około 400 sztuk ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 04-09-2019 10:32 Powoli, ale stabilnie ![]() ![]() Postaram się też teraz dodawać częściej, ale krótsze filmiki. Zobaczymy jak się to przełoży na algorytm YT i przyrosty. RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - dzemba - 04-09-2019 15:48 No w sumie lekko za długie ![]() ![]() Edit: ale z drugiej strony jak by mialy mniej niż te 6-7 minut też bym podejrzliweie patrzył ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 17-10-2019 21:18 Prosty trik ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 15-11-2019 17:03 Taka ciekawostka ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - arturito - 18-12-2019 20:13 I stukło 2k subów ![]() ![]() RE: Własny kanał YouTube - Porady o Instagramie - Pilarsky - 19-12-2019 15:49 o kanał dla mnie, subik ![]() |