Poradnik Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! (/Temat-Zarabiaj-druga-wyplate-grajac-w-gre-158168) |
RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 08-10-2018 15:01 (08-10-2018 14:40)xFiolet napisał(a): To nieźle się bawią w tej Irlandii, zwiększają sobie podatki i zmniejszają work bonus. Podatki i tak są niskie, a muszą trochę wzrosnąć, bo jest o ponad połowę więcej wydatków niż przychodów, a bonus zmniejszony o prawie niezauważalną kwotę, i tak jest większy niż w prawie każdym państwie. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - xFiolet - 08-10-2018 21:17 No bardzo niskie, 20% przy wypłacaniu z firmy RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 08-10-2018 22:48 (08-10-2018 21:17)xFiolet napisał(a): No bardzo niskie, 20% przy wypłacaniu z firmy Porównaj z innymi, np. 50% w UK. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - erminsterio - 22-10-2018 11:37 W jakim państwie najlepiej teraz zacząć ? RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - ZajeNickol - 22-10-2018 13:52 Poszło z refa Zobaczymy co z tego wyjdzie RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 22-10-2018 15:13 (22-10-2018 11:37)erminsterio napisał(a): W jakim państwie najlepiej teraz zacząć ? Zapraszam do Irlandii! RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - loryn222 - 22-10-2018 16:07 Ta gra jest na identycznie takich samych zasadach jak bylo w marketglory bo grałem tam dość sporo ten co tam gral to powinien mnie pamiętać. Mam wrażenie że to jest totalnie skopiowana gra pod nową szatą graficzną inna nazwą i inna firmą ale w dzisiejszych czasach firmę to zrobisz nawet na kratce ściekowej RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Grotis - 22-10-2018 21:24 (22-10-2018 16:07)loryn222 napisał(a): Ta gra jest na identycznie takich samych zasadach jak bylo w marketglory bo grałem tam dość sporo ten co tam gral to powinien mnie pamiętać. Mam wrażenie że to jest totalnie skopiowana gra pod nową szatą graficzną inna nazwą i inna firmą ale w dzisiejszych czasach firmę to zrobisz nawet na kratce ściekowej Tak, gra jest bardzo podobna do marketglory, ale jest wprowadzane dużo aktualizacji, wszystkie sugestie graczy są brane pod uwage. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - loryn222 - 23-10-2018 05:43 (22-10-2018 21:24)Grotis napisał(a):(22-10-2018 16:07)loryn222 napisał(a): Ta gra jest na identycznie takich samych zasadach jak bylo w marketglory bo grałem tam dość sporo ten co tam gral to powinien mnie pamiętać. Mam wrażenie że to jest totalnie skopiowana gra pod nową szatą graficzną inna nazwą i inna firmą ale w dzisiejszych czasach firmę to zrobisz nawet na kratce ściekowej Do pewnego czasu będą brane pod uwagę a potem dowalą nowymi systemami by wydłużyć żywotność gry . Mam poniekąd wrażenie ze to ci sami twórcy co w marketglory bo wala takimi samymi formułkami i odpowiedziami . Mogę osobiście z doświadczenia z marketglory powiedzieć by szukać kraju gdzie gra jak najmniej ludzi i jest jak najniższa cena za prace o ile jesli wprowadzili juz coś takiego jak rynek międzynarodowy bo wtedy zarobisz najwięcej jesli byś chcial grać bez inwestycji natomiast jesli z inwestycją to Rumunia/Indonesia/Czechy/UK/USA jesli jest bo tam ludzi z czasem budzi najwięcej. RE: Zarabiaj drugą wypłatę grając w grę! - Maro - 23-10-2018 07:11 Kurde...da sie jakos pozbyc rekrutera?Ze wszystkiego sciaga podatek ze mnie nawet z Golda..no jak ja mam sie rozwianac jak tak rznie kase ze mnie? |