Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 01-09-2018 12:55 Kolejny wpis na moim blogu dzis postanowiłam pokrótce napisac o zamkniętych forach http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/09/czym-sa-fora-zamknieta-jak-sie-do-nich.html A do wczorajszej listy nagród na które czekam dodam jeszcze nagrodę z globis-survey 20zł. na allegro. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 05-09-2018 17:09 W tym tygodniu otrzymałam już nagrody z poznaj to 20zł, prolific - 21zł i dziś zleciłam tam wypłatę w wysokości 12.49£ , otrzymałam również 20zł na allegro z globis-survey, zrealizowałam również doładowanie za 10 zł z Demando. Wciąż czekam na Ibis 32zł, globaltestmarket 60zł. W tym tygodniu robię tylko to co musze bo zupełnie nie mam sił i czasu ze względu na życiowe nieciekawe sytuacje. Dlatego też post z podsumowaniem sierpnia będzie ciut później. W tym tygodniu uzupełniam wpisy w nowym forum. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - Mezir - 06-09-2018 14:22 to ładnie. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 08-09-2018 21:52 Nie było mi łatwo ostatnio się zmobilizować, ale jakoś udało się dziś podsumowanie sierpnia na moim blogu http://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2018/09/sierpien-wykaz-nagrod.html Kwota może nie powala 217zł. ale dla mnie to juz taka średnia z której się ciesze. W sumie wrzesień juz jest lepszy i to po upływie zaledwie tygodnia, zobaczymy jak będzie dalej Doszły do mnie wypłaty z globaltestmarket - 60zł, prolific - 55,50 zł, ibis -32zł. Teraz czekam na wypłatę z clixsense ponad 10$, forum Philips 30,8zł. Cieszy mnie fakt, że taką mam juz płynność tych nagród, jedną otrzymuje, kolejną juz zlecam i tak to się kręci RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 11-09-2018 21:28 Jeszcze niedawno na moim blogu opisałam czym są fora zamknieta i powiem jedno naprawdę polecam dostanie się do takich serwisów. W tym tygodniu zakończyłam jeden projekt na forum smakowanienapojówniealkoholowych za które mam otrzymać 65zł. w tym momencie biorę udział w następnym zadaniu na forum VW za 35zł. I najlepsze, że dziś wybrali mnie na forum Philips do zadania za 30 Funtów czyli około 150zł. oczywiście muszę je wykonać Poza tym zastanawiam się nad nowym postem, bo jednak częste a raczej regularne dodawanie postów naprawdę zwieksza popularnośc strony. Dziś otrzymałam również wypłatę z clixsense wyszło ponad 12$ bo jeszcze parę ankiet zrobiłam zanim wyłacili mi środki. Na forum Philips oczekuję na 30,8zł. za miesięczną aktywność. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - 11natinka11 - 12-09-2018 19:56 (11-09-2018 21:28)ggusiaja napisał(a): Jeszcze niedawno na moim blogu opisałam czym są fora zamknieta i powiem jedno naprawdę polecam dostanie się do takich serwisów. W tym tygodniu zakończyłam jeden projekt na forum smakowanienapojówniealkoholowych za które mam otrzymać 65zł. w tym momencie biorę udział w następnym zadaniu na forum VW za 35zł. I najlepsze, że dziś wybrali mnie na forum Philips do zadania za 30 Funtów czyli około 150zł. oczywiście muszę je wykonać No fajne są te fora dyskusyjne, tez je lubię i opinia w formie opisowej jest lepiej płatna od ankiet i w pewnym sensie może być przyjemne wyrażanie swojej opinii w sposób opisowy. Chętnie bym chciała być w większej ilości takich społeczności P.s dzięki za informację o forum VW RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 12-09-2018 20:31 (12-09-2018 19:56)11natinka11 napisał(a):(11-09-2018 21:28)ggusiaja napisał(a): Jeszcze niedawno na moim blogu opisałam czym są fora zamknieta i powiem jedno naprawdę polecam dostanie się do takich serwisów. W tym tygodniu zakończyłam jeden projekt na forum smakowanienapojówniealkoholowych za które mam otrzymać 65zł. w tym momencie biorę udział w następnym zadaniu na forum VW za 35zł. I najlepsze, że dziś wybrali mnie na forum Philips do zadania za 30 Funtów czyli około 150zł. oczywiście muszę je wykonać Nie ma za co Szczerze mówiąc zaczynam taką formę wyrażaia opinii nawet bardziej lubic niż zwykłe ankiety RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - trio - 13-09-2018 08:31 Widze ze moge sie tu kilka ciekawych rzeczy dowiedziec o zarabianiu przez internet, fajny watek, powodzenia. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 13-09-2018 09:21 (13-09-2018 08:31)trio napisał(a): Widze ze moge sie tu kilka ciekawych rzeczy dowiedziec o zarabianiu przez internet, fajny watek, powodzenia. Dziękuję, cieszę się, że komuś moje doświadczenia się przydadzą RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 19-09-2018 20:04 Przez ostatnie dni na blogu nic nie robiłam, nie byłam w stanie, choroba dzieci, załatwianie różnych spraw urzędowych i inne losowe zdarzenia sprawiły, że moja strona i to co robię w sieci musiały zejsć na dalszy plan. W tej chwili nadal czasu mam mało jednak już zaczynam więcej rzeczy robić również w internecie. Cieszy mnie fakt, że za mną sporo zadań wykonanych w różnych forach zamkniętych. W sumie na nich ostatnio najbardziej się skupiłam. Sukcesem jest to, że już dziś wiem, że suma jaką zdobędę we wrześniu będzie moim rekordem Tylko jeszcze nie wiem ile ostatecznie wyjdzie z wszystkich nagród. Mój najwyższy wynik to 326zł. Teraz czekam na nagrodę z DDOB bon w wysokości 100zł do H&M, czekam na nagrodę z dwóch for zamknietych łacznie 100zł.(nie wiem czy otrzymam je we wrześniu), dziś otrzymałam nagrodę z surveyo24 5,34$. Wykonałam również zadanie z forum Philis za 30Euro albo Funtów, raz napisali że w euro raz w funtach więc sama dokładnie nie wiem, ale jeśli mi je zaliczą to pewnie wynagrodzenie otrzymam w październiku. I to na tyle, ale się dziś rozpisałam |