Aelf - darmowe krypto codziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Inne waluty (/Forum-Inne-waluty-376) +---- Wątek: Aelf - darmowe krypto codziennie (/Temat-Aelf-darmowe-krypto-codziennie-154438) |
RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 17-05-2018 12:27 Twitter i Reddit wróciło!! Pamiętajcie, żeby połączyć konto jeszcze raz klikając na ikony. Zadań jeszcze nie ma, ale pewnie nie długo się pojawią RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - arielbtc90 - 17-05-2018 13:16 Ufff... cisne z refa RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - arielbtc90 - 18-05-2018 11:45 Poszło z refa ale nie mogę powiązać kont CandyBox z GitHubem..... Przycisk Authorize CandyBox jest nie klikalny.... xdax1 help me wchdzę w CandyBox -> klikam w ikonkę githuba obok tweetera i redita -> przenosi mnie na stronkę githuba, klikam folow, zamykam okno, otweiram CanyBoxa i github nadal nie podświetlony tak jak w przypadku twita czy redita.... RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 18-05-2018 12:43 Hmm, trudno mi teraz powiedzieć jak to było bo nie pamiętam. Może przed kliknięciem w przycisk kliknij gdzieś na białe tło a potem w przycisk. Ew. sprawdź na innej przeglądarce. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - dudson666 - 22-05-2018 13:25 CandyBox na razie zrezygnował z Github'a Puki co czekamy na ruchy z z resztą portali AElf spada w dół <buu> ;( RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - dotrek - 28-05-2018 10:10 Ciekawa opcja, z pewnością sprawdzę ją jak tylko będę miał do tego okazję. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 08-06-2018 15:53 Powoli zaczyna być znowu lepiej! 1. Doszedł LinkedIn oraz Youtube. Obecnie kilka nowych zadań. Youtube: - Subscribe official channel - Czyli oczywiście trzeba dać im suba - Like official video - Trzeba dać like, można jeden raz dziennie (filmików jest mało, ale działa usuwanie like i danie ponownie następnego dnia!) LinkedIn: - FollowLinkedIn: Obserowanie ich na LinkedIn Została dodana nowa zakładka "Time-limiting", czyli limitowane zadania. Co dwie godziny mamy kolejne rundy, oczywiście trzeba być szybki i zrobić zadanie przed innymi. Obecnie jest to: - LikeLinkedInFeed - Czyli oczywiście trzeba dać like posta https://www.linkedin.com/company/aelfblockchain/ Pamiętajcie, żeby połączyć swoje konta z candybox klikając na nowe ikony! RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - Yoka124 - 11-06-2018 11:41 Zarejestrowałem się, połączyłem media społecznosciowe zrobiłem ze 3 podstawowe zadania i praktycznie nie mam nic wiecej do roboty aby zarobić ;/ Coś robie zle czy poprostu nie ma zadan? RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 12-06-2018 13:28 Tak jak napisałem, obecnie jest tyle zadań tylko (mieli usunięty twitter gdzie były wszystkie zadania i ich nie przywrócili). Ale pamiętaj, że za zadania dostajesz pkt a te dopiero na koniec dnia zamieniane są na AELF. RE: Aelf - darmowe krypto codziennie - xdax1 - 21-06-2018 20:03 Dalej płaci! |