![]() |
[Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy (/Temat-Gielda-kryptowalut-1-dziennie-reinwestycja-cel-140-tys-zl-w-12-miesiecy-149327) |
RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - przeCinek19 - 21-08-2017 12:24 (21-08-2017 12:16)Darken napisał(a): Jaki portfel polecacie pod BTC?Zależy czego oczekujesz od portfela. Czy chcesz trzymać na nim swoje bitki przez długi czas czy też może potrzebujesz do częstych transakcji np. giełda ->portfel i na odwrót. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - H3|5 - 21-08-2017 20:16 Świetny dziennik, kibicuję. Przypomnę poniżej nieodpowiedziane pytanie kolegi bo też bardzo mnie interesuje płynność i dostępność na czas danych krypto w relacji giełda-zimny portfel. Wiadomo, że jak już zacznie się trejdować to trzeba te środki mieć ciągle pod ręką na giełdzie, ciekawi mnie ile tysięcy jesteście skłonni trzymać na giełdach a ile już i jak często przerzucacie w bezpieczne portfele. (18-08-2017 18:44)rufus91 napisał(a): Przechowujesz to wszystko na roznych portfelach, czy zostawiasz na gieldzie? Dla mnie najgorsze w kryptowalutach jest to, ze praktycznie nie ma jednego bezpiecznego i latwego w obsludze portfela dla przynajmniej kilkunastu najpopularniejszych kryptowalut. Trezora czy ledgera pomijam bo ich ceny sa mocno zawyzone i moim zdaniem nieadekwatne do funkcjonalnosci, ktore za soba niosa. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - BTC-analityk - 21-08-2017 23:19 (21-08-2017 20:16)H3|5 napisał(a): Świetny dziennik, kibicuję.Ile tysięcy( a może dziesiątek tysięcy? lub setek tysięcy? ![]() ![]() ![]() ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Darken - 22-08-2017 10:15 Cytat:nie odpowiem ci na to pytanie bo byś się załamał Masz 5 lat? RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - BTC-analityk - 22-08-2017 15:26 (22-08-2017 10:15)Darken napisał(a):Cytat:nie odpowiem ci na to pytanie bo byś się załamał a ty 2 ? bo niby po co ci to wiedzieć ? interesuj się swoim saldem nie saldem innych ![]() A tak z innej beczeki - tutaj zapytanie kolegi ze skypa ktory ma ciagly kontak ze mna dostale tego screena o godzinie 11 ![]() ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Darken - 22-08-2017 23:48 Jednak masz 5 lat. Czy ja się interesuje Twoim saldem? Za kogo Ty się uważasz, ze ktos ma się załamać patrząc na Twoje saldo? Trochę pokory. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - BTC-analityk - 23-08-2017 08:25 (22-08-2017 23:48)Darken napisał(a): Jednak masz 5 lat. Czy ja się interesuje Twoim saldem? Za kogo Ty się uważasz, ze ktos ma się załamać patrząc na Twoje saldo? Trochę pokory. Świat usłany jest pacanami z pacanowa ![]() Wyjdź nie śmieć tematu. I jeśli nie zrozumiałeś tu nie chodziło ile ja mam na saldzie tylko ile ludzie są w stanie trzymać pieniędzy na giełdach i to latami. W moich szeregach jest paru znajomych gdzie ich saldo przewyższa moje i to wielokrotnie i oni też to wszystko trzymają na giełdach. Chodziło też o to że takie trezory i inne bajeczki to naciąganie bo jeśli ktoś to wymyślił to i ktoś to może złamać zawsze takie było moje zdanie na temat technologii. Ps: Czy ktoś wydobywał BCC/BCH ? wczoraj z ciekawości chciałem zobaczyć jak to wygląda i włączyłem mały test. ![]() Jak sądzicie co to oznacza? ![]() Ps2: to już pytanie z innej dziedziny ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Makabrycy - 23-08-2017 08:55 z tego co słyszałem na mediach społecznościowych to wielu minerów przerzuca się na bcc z btc, bo bloki szybciej wpadają, bo trudność kopania mniejsza. Conor ![]() RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Darken - 23-08-2017 09:54 Cytat:Świat usłany jest pacanami z pacanowafacepalm No i rozwiałeś wszystkie wątpliwości na temat Twojego wieku. Kończą z Tobą gadkę co by nie zasmiecać koledze tematu. RE: [Giełda kryptowalut] 1 % dziennie + reinwestycja - cel 140 tyś zł w 12 miesięcy - Xavano - 23-08-2017 17:00 Właśnie panowie, nie pierdolta mi tu w temacie. ![]() Ja wrzucę jakieś inwestycje na weekend, ostatnio u mnie w firmie wzrosła masakrycznie liczba zamówień, jak popyt na Bitcoina. ![]() Tym samym muszę trochę "nad godzinować" jednak sama praca i osoby które mi w niej towarzyszą nie sprawiają z tym problemów, dlatego zrozumcie mnie. ![]() Jednak cały czas to praca biurkowa, jednak każdy musi się zastanowić co go pasjonuje, czasami jest to piłka nożna czasami technologia maszyn itp, itd. Mnie interesują komputery i internet = To jest potęga XXI wieku. ![]() CEL BĘDZIE OSIĄGNIĘTY! |